U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Altijd de hipste van de klas willen zijn?
Reset wintercollectie 2019

Altijd de hipste van de klas willen zijn?

10 september 2019 | Jeugdmode van Zeggeren Kinderkleding Tienerkleding

Jeugdmode van Zeggeren kan je hier prima mee helpen. We hebben voor het winterseizoen 2019-2020 echt een hele mooie collectie ingekocht. Merken zoals Calvin Klein, IKKS, Napapiri en Tommy Hilfiger zijn bij ons te vinden. Stoere winterjassen en eigentijdse broeken, truien en shirts voor jongens. Ook de meiden kunnen we prima helpen met een hippe outfit voor school en een leuk feest!

Het winterseizoen 2019-2020 staat voor stoer en sportief

Veel merken hebben gekozen voor mooie materialen en stoere en eigentijdse ontwerpen. Bij Jeugdmode van Zeggeren letten wij bij de inkoop altijd goed op een perfecte pasvorm. Zeker voor kinderen moet kleding comfortabel zitten. Zij bewegen immers de gehele dag. Ze fietsen, rennen, liggen en sporten. Kortom hoe een kleding item zit is erg belangrijk.

Calvin Klein en Tommy Hilfiger staan voor stoer en sportief. Zij gebruiken lekker zittende stoffen in de kleuren blauw, zwart, rood wit en denim. IKKS en Geisha mixen er dit seizoen lustig op los met prints en materialen. Je waant je met deze merken in het buitenland en dat geeft een heerlijk gevoel in de winter.

Ook Indian Bluejeans vraagt of “je Ready bent for Take off”. Zij vliegen met je de hele wereld over. Welcome to Indian Blue Air! Welke bestemming het ook wordt, Indian Blue Jeans heeft als jeans-related merk altijd een passende outfit. Deze collectie zit weer vol stoere items voor de perfecte outfit voor welke challenge dan ook! Have a nice trip.

Wij zorgen voor LOOXS

LOOXS gelooft dat “van jezelf houden” de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en Jeugdmode van Zeggeren zorgt voor je LOOXS. De modieuze wintercollectie heeft onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter en een grappige sportieve draai. Je kunt je winter LOOXS kiezen, mixen en veranderen wanneer je maar wilt. Creëer zo je eigen stijl.

Naast bovenstaande merken hebben wij ook fantastische winterjassen van Airforce en Napapiri. Ook de merken NIK&NIK, Retour Jeans, Vifino en het grote jeans merk Scotch & Soda zijn niet uit onze assortiment weg te denken.

Kortom kom snel bij ons langs.

We helpen je graag in stijl de winter door!

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

snowflake snowflake snowflake snowflake