U bent hier: Home   |   Collectie   |   Kleuterkleding

Kleuterkleding

Naast leuke items voor baby’s kun je bij Timmy Tom ook terecht voor de leukste peuter- en kleuterkleding. De kleding voor peuters en kleuters moet niet alleen hip, stoer en mooi zijn, maar het moet vooral ook veilig zijn en lekker zitten!

Peuter- en kleuter musthaves

De peuters en kleuters ontwikkelen zich steeds verder en zijn steeds minder baby. Zo spelen kinderen van 3 en 4 jaar maar al te graag buiten. Ze klimmen, klauteren, knutselen, construeren en bouwen heel graag. Belangrijk is dus dat de kleding niet na een paar keer buitenspelen kapot gaat. De zachte materialen die je gewend was bij een baby maken dus langzaamaan steeds meer plaats voor stevigere materialen.

De leukste peuter- en kleuterkleding

In de Timmy Tom winkel kun je de leukste merken voor peuters en kleuters vinden. Zo kun je er vrolijke collecties vinden van merken als Jottum, IKKS, McGregor, Tommy Hilfiger, Vingino, Retour en nog veel meer! Van jurkjes, broekjes, T-shirts, tops en rokjes: zeker weten dat je bij ons goed kunt slagen! Bovendien gaat je peuter of kleuter goed gekleed naar het kinderdagverblijf of naar de kleuterklas!

Kledingmaten

In onze kinderkledingwinkel hebben wij verschillende maten speciaal voor peuters en kleuters. Wij hanteren de onderstaande maattabel voor de maten van peuters en kleuters:

Maten                   Leeftijd

92                            2 jaar
98                            3 jaar
104                          4 jaar
110                          5 jaar
116                          6 jaar

Need some help?

Kom bij ons langs in Roosendaal om de nieuwste kledingcollecties voor peuters en kleuters te ontdekken! Weet je al precies wat je wilt hebben? Neem dan contact met ons op of bel naar de winkel: 0165-545663.

snowflake snowflake snowflake snowflake