U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   De nieuwe collecties communiekleding 2019 zijn binnen!
Communiekleding 2019 jongens en meisjes red & blu

De nieuwe collecties communiekleding 2019 zijn binnen!

8 januari 2019 | Communiekleding

Nog even doorbijten en dan gaan we het voorjaar weer tegemoet. Hét seizoen van de communie- en lentefeesten, maar ook van bruiloften en andere partijen. Bij Jeugdmode van Zeggeren krijgen we elk jaar weer een gloednieuwe collectie communiekleding binnen. Van echte prinsessenjurken tot casual chic voor de meiden. En van jasje dasje tot sportief netjes voor de jongens. Ook deze maand stromen de nieuwe collecties weer binnen. Bernadette geeft tips over hoe je een goede outfit samenstelt en vertelt hoe het inkopen van de nieuwe collecties werkt.

De communiemerken bij Jeugdmode van Zeggeren

Bij Jeugdmode van Zeggeren hebben we een uitgebreid aanbod communiekleding. Het assortiment bestaat uit verschillende merken. Denk aan IKKS, Tommy Hilfiger, Rita, Diamante Blu, Alice Pi, Baker Bridge, Gymp,Miss Leod, Red & Blu en Jottum.

Elk merk heeft weer andere kenmerken. Bernadette: “De collectie van Baker Bridge is bijvoorbeeld sportief en stoer, maar wel netjes. Gymp heeft de leukste jurkjes en complete communiekostuums met gilets en colberts. Ook Red & Blu heeft een uitgebreide collectie van sportief tot casual chic. Qua kleuren zien we veel neutrale tinten. Denk aan grijs, wit en verschillende blauwtinten.”

communiekleding 2019 jongens en meisjes

Communiekleding voor alle feesten en partijen

Het is natuurlijk eeuwig zonde als je een communiejurk of communiekostuum komt die slechts één keer gedragen wordt. Bernadette houdt hier bij het inkopen van de communiekleding rekening mee. “We verkopen feestelijke kleding voor het communiefeest of lentefeest, maar zorgen er wel voor dat de setjes ook los van elkaar te dragen zijn. De verschillende merken zijn zo op elkaar afgestemd dat we alles goed met elkaar kunnen combineren. En dat je een overhemd of rokje dus ook nog daarna kunt combineren met andere kleding voor een meer casual outfit.”

Een communie outfit maakt je extra feestelijk met bijvoorbeeld:

  • Een strikje of stropdas voor de jongens
  • Met een riem of bretels
  • Eventueel een sjaaltje en een pochet
  • Met een leuk hoedje of een pet
  • Voor de meisjes een leuke onderrok (zodat de jurk mooi valt)
  • Leuke sieraden van Pimps & Pearls. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Jeugdmode van Zeggeren: Pimps & Pearls maakt deze speciaal voor ons in communiematen.
  • Horloges van OOZOO
  • Verschillende haaraccessoires zoals een diadeem, speldjes en haarklemmetjes.

Trends in communiekleding

Bernadette en haar team hebben weer alles uit de kast getrokken om de beste en mooiste communiekleding te verzamelen voor jongens en meisjes. Als het gaat om trends zagen ze veel neutrale en frisse kleuren. Daarnaast zien we weer wat meer roze accenten en fleurige printjes bij communie kleding en jurkjes voor meisjes.

Het team van Jeugdmode van Zeggeren heeft inmiddels jarenlang ervaring als het gaat om communiekleding. De winkel bestaat al meer dan 55 jaar en communiekleding is elk voorjaar weer een belangrijk onderdeel van het assortiment.

De outfits zijn natuurlijk ook ideaal om te dragen op het lentefeest of op bruiloften en andere feestjes. Kom langs in de winkel en het team helpt je graag met het vinden van de ideale outfit die ook ná de communie nog op allerlei manieren te dragen is!

snowflake snowflake snowflake snowflake