U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Communiekleding trends 2017
Jeugdmode van zeggeren communiekleding GYMP

Communiekleding trends 2017

2 januari 2017 | Communiekleding

In mei 2017 is het weer zover. Dan kunnen heel veel kinderen weer hun eerste heilige communie doen! Een leuke en bijzondere belevenis waar de kids vaak nog jaren aan terugdenken. Als ouder wil je natuurlijk dat je zoon of dochter er mooi uitziet op deze dag. Maar wat zijn nu precies de communiekleding trends voor 2017? Wij hebben drie communiekledingtrends voor je op een rij gezet.

1. Draagbare communiekleding

Het belangrijkste aan communiekleding is dat het naast feestelijk ook vooral draagbaar moet zijn, óók na de eerste heilige communie. Want hoe zonde is het als een prachtig jurkje of een mooi ‘pak’ na de communie in de kast verdwijnt? De communiekleding van 2017 speelt hier dan ook goed op in. Jurkjes of mooie pakken voor jongens zijn dan ook tijdens leuke feestjes of mooie zomerse dagen super goed te dragen.

2. Communiekleding trendkleuren voor 2017

Als het gaat om de communiekleding trendkleuren van 2017 dan zie je voor meisjes veel gebruik van lichte tinten zoals wit en créme. Daarnaast zie je in de jurkjes vaak mooie versieringen in bijvoorbeeld goud of zilver zoals je hieronder kunt zien. Bij de jongens is het vaak allemaal iets kleurrijker en zie je vooral veel gebruik van grijs en blauwe tinten.

Alice Pi jeugdmode van zeggeren communiekleding

3. Lief voor meisjes, stoer voor jongens

De communiekleding voor meisjes ziet er vaak lief en elegant uit. De communiejurkjes van merken als Rita, Jottum en Alice Pi bevatten mooie details met kant, tulle en soms ook glitters. Stuk voor stuk prachtige details waar meisjes blij van worden! Voor de jongens zijn de communiekleren juist stoer en worden er vaak combinaties gemaakt zoals je hieronder in de afbeelding kunt zien. Zo is het mogelijk om een jasje, blouse en gilletje zowel afzonderlijk als met elkaar te combineren. De items kunnen de jongens ook na hun eerste communie met andere kledingstukken combineren.

Communiekleding jongens jeugdmode van zeggeren

Communiekleding kopen bij Jeugdmode van Zeggeren

Wij hebben een zeer uitgebreid en bijzonder assortiment met communiekleding. Natuurlijk hebben wij ook bijbehorende accessoires zoals leuke vestjes, tassen, hoedjes en nog veel meer! Je kunt overigens gewoon altijd bij ons binnenlopen om communiekleding te bewonderen en te passen. Wij werken niet op afspraak! Kom dus gezellig een kijkje nemen ons enthousiaste team staat voor je klaar. Heb je een leuk communie outfit gezien en wil je deze graag bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons dan even voor meer informatie (0165 535893) of vul het contactformulier in.

snowflake snowflake snowflake snowflake