U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   De hele Communiecollectie is binnen!
Communiekleding 2021

De hele Communiecollectie is binnen!

19 februari 2021 | Communiekleding

Wat een jaar. Maar niet getreurd, want we hebben de collectie voor Communie-, Lente- en trouwfeesten gewoon helemaal binnengekregen en …… hij is mooi. Niet zomaar mooi, maar werkelijk prachtig.

Er zijn al veel mensen die een afspraak bij ons hebben gemaakt. Om ook voor jou alle tijd te nemen, stellen we je voor om dit ook te doen, zodat we vanaf 3 maart je met open armen kunnen ontvangen. Je kunt zo in alle rust bij ons de mooiste Communie outfits passen en de jurk of jouw pak kiezen die je op het lijf geschreven is.

Je kunt alvast een shop afspraak maken op 0165 – 53 58 93.

Voor meiden is het Miss Leod wat de klok slaat

 We zijn één van de weinige kinderkledingzaken in Nederland die dit merk voeren. Dus wil je iets aparts, dan zit je met dit merk echt goed. Met Miss Leod word jij het meisje in een romantische jurk, maar blijf je toch stoer. De Miss Leod collectie ’21 is een echte feest- en communiecollectie. Je vindt er romantische jurken in de fijnste materialen. Gecombineerd met een stoer laarsje of een leuke sneaker maakt het je outfit weer stoer. De collectie van het nieuwe seizoen bestaat vooral uit witte, roze, lichtblauwe en zalm tinten. Prachtig te combineren met een stoer leren jasje of een jeans jack.

Naast Miss Leod hebben we ook nog andere merken die feestkleding en communiejurken in hun collectie hebben zoals GympRed&Blu en Rtb. Kom snel een kijkje nemen

Miss Leod Lentejurken 2021

Het geheim van de juiste combinatie!

Daar zijn we bij Jeugdmode van Zeggeren sterk in. We vinden het leuk om samen met de Communiekant echt iets unieks uit te zoeken wat bij hem of haar past. Voor jongens hebben we hele leuke merken nu in onze winkel hangen die prima gecombineerd kunnen worden. De collecties van Red&Blu en GYMP kun je feilloos samenvoegen tot een hip, maar stylisch feestpak. Natuurlijk gaan daar stoere sneakers onder. Het feestpak is dan pas echt compleet.

Communiekleding jongens 2021

We hebben naast GYMP en Red&Blu voor jongens ook items van Hugo Boss, Tommy Hilfiger, IKKS en Vingino ingekocht. Je hebt dus echt heel veel keus.

Accessoires zijn niet weg te denken bij een feestje

Onder accessoires verstaan we bij Jeugdmode van Zeggeren het juiste schoentje, laarsje of de hipste sneaker. Natuurlijk hebben we ook leuke tasjes voor de meiden en hele mooie sieraden. Immers met een glitterarmbandje maak je een feestjurk helemaal af.

Accessoires Communikleding 2021

Er is dus heel veel te zien en te passen bij Jeugdmode van Zeggeren. Schroom niet om alvast een afspraak te maken. Ook jij verdient immers alle tijd om rustig te kiezen en te passen en er alvast een echt feestje van te maken. Een Communiepak of jurk koop je immers maar één keer in je leven.

Tot snel, tot ziens bij Jeugdmode van Zeggeren.

0165 – 53 58 93.

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

snowflake snowflake snowflake snowflake