U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   De leveringen van de Communie kleding loopt storm!
Communie 2021

De leveringen van de Communie kleding loopt storm!

8 januari 2021 | Communiekleding

Onze deur van de winkel is nog gesloten helaas, maar de leveringen van de Communiekleding zijn in volle gang. Wij kunnen niet wachten jullie alles te laten zien, omdat we zelf zo enthousiast zijn over de ingekochte items. Hieronder geven we jullie al vast wat sfeerimpressies van onze ingekochte Communiekleding. Je kunt ons al bellen voor een afspraak, zodat je gelijk als we opengaan lekker kunt komen passen. Maak alvast een shop afspraak voor na 19 januari op 06 – 21 55 81 55.

Miss Leod Collectie’21

Dit merk brengt de mooiste romantische jurkjes in de fijnste materialen. Bij Jeugdmode van Zeggeren werken we al jaren met dit atelier samen. In onze collectiekeuze hebben we er ook dit jaar voor gezorgd dat je de jurken kunt combineren met stoere items zoals een leer jasje, laarsjes en hippe sneakers. Elk meisje ziet er zo op de grote dag eigentijds uit.

Met Gymp krijg je pretlichtjes in de ogen

Ken je dat, het gevoel wanneer je je kind ziet stralen van geluk? Op zijn Paasbest, pretlichtjes in de ogen en zo trots als een pauw. Dat is wat wij bij Jeugdmode van Zeggeren willen creëren met onze GYMP Communie- en feestkleding. Deze kleding is speciaal ontworpen voor speciale gelegenheden zoals de Communie, het Lentefeest of een huwelijk. Wij weten zeker dat je bent verkocht als je deze collectie ziet.

Voor jongens draait alles om stoer en hip

 Be smart in Red&Blu. De Communie collectie van dit hippe merk staat voor aandacht voor kwaliteit en fijne details. Ook de stofkwaliteit is kenmerkend voor dit toffe merk. Kortom met Red&Blu maak je een goede keuze. Natuurlijk kun je de kleding items van dit merk combineren met mooi Communie jasjes, truien en blouses van onze merken Hugo Boss en GYMP .

 

Beeldshoppen met Jeugdmode van Zeggeren is een groot succes gebleken!

We hebben de afgelopen weken heel veel van onze klanten aan de lijn gehad. Met behulp van beeldshoppen hebben we iedereen nog aan een passende outfit kunnen helpen en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Tot zo lang de winkel dicht blijft, blijven we hiermee doorgaan. De deuren van Jeugdmode van Zeggeren blijven zo dus wagenwijd voor je open staan in het nieuwe jaar.

Volg ons via onze social mediakanalen Facebook en Instagram (stories). We posten daar elke dag leuke kledingitems op incl. de prijs en de maten die we nog in onze winkel hebben hangen. Videobellen is nog makkelijker door ons gewoon even te bellen op 0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55.

 

Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij te bereiken in de winkel van 10:00 tot 17:00 uur. Heb je samen met ons een keuze kunnen maken dan pakken we alle items leuk voor je in. Voor 16:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog in huis. Zo weet je zeker dat je snel je spullen binnen hebt.

De betaling gaat heel eenvoudig via een tikkie.

We willen er in het nieuwe jaar ook weer voor jou zijn en zouden het leuk vinden om je snel weer in onze winkel te ontvangen. Blijf in ieder geval de plaatselijke ondernemers steunen en steun Jeugdmode van Zeggeren!”

Wij wensen je een heel gelukkig, gezond en fashionable 2021 toe.

Bernadette en team

0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55

info@jeugdmodevanzeggeren.nl

 

snowflake snowflake snowflake snowflake