U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Don’t follow trends, start trends
Communie 2020

Don’t follow trends, start trends

28 januari 2020 | Communiekleding

Today is the day!

Ook jij wil van het communiefeest of lentefeest van je kind een onvergetelijke dag maken. Het is de dag waar je kind en jij als ouder, opa en oma enorm naar uitgekeken hebben.

Wat zijn de echte trends op communie en lentefeest gebied in 2020?

Communiekleding 2020 Communiekleding 2020

Don’t follow trends, start trends.

De meeste mensen kiezen ervoor om een traditioneel communiefeest of lentefeest te organiseren voor hun kind, maar er zijn ook trends dat er een thema aan wordt gehangen. Een voorbeeld is het hele feest aan te kleden als een sprookje.  Ook de held uit een tekenfilm kun je als leidraad gebruiken. Of kies voor een specifieke kleur of maak er een bijzonder voetbalfeest of VIP feest van.

Je kunt dit doorvoeren in een uitnodiging, taart, aankleding van het huis of feestlocatie en in het eventuele bedankcadeautje of een bedank kaart. Niets is te gek en je kunt het zo duur maken zoals je zelf wilt.

Be a lucky boy!

Ook in de kleding zie je trends. Natuurlijk hebben we bij Jeugdmode van Zeggeren de klassiekere jurken en communie kostuums. De laatste jaren zie je toch ook dat deze meer en meer gecombineerd worden met stoere sneackers, jeans en bij jongens zelfs met een korte broek.

Communiekleding 2020

Op dit moment zijn de kleuren donkerblauw, licht blauw, kaki en wit toch weer helemaal terug in de collectie van de communiekleren voor jongens. Naast het merk Gymp hebben wij de merken Baker Bridge/ CKS, Diamante Blu, IKKS, Jottum, Red&Blu en RTB Rita/Red Limit in ons assortiment. Stuk voor stuk merken met een eigentijdse uitstraling.

Het merken Gymp en RedLimit hebben een wat klassieker uitstraling, terwijl de merken Red&Blu wat stoerdere items in hun collectie hebben opgenomen. Natuurlijk kun je het een met het ander goed combineren.

Say yes to the dress

Communiekleding 2020

Voor de meisjes hebben we naast echte prinsessen jurken in de kleuren wit en ecru ook jurken met een bloemen of streepprint. Sommige kinderen voelen zich immers lekkerder met een kleurtje aan. Zeker in de collectie van Gymp en RTB Rita komen roze en donkerblauw veel terug. Voor meisjes hebben we ook hippe combinaties ingekocht. Een klassieke jurk combineren met een stoer jeansjasje, een leer jackie en een stoere laars en ze ziet er als een (b)engeltje uit.

Communiekleding 2020

Keep calm and let us do your clothes

Wij van Jeugdmode van Zeggeren hebben al jarenlange ervaring met het adviseren en aankleden van communicanten en kinderen die hun lentefeest doen. Een kind moet zich trots voelen en helemaal happy zijn met zijn/haar nieuwe outfit. Immers deze dag is een dag om naar uit te kijken en wij staan garant dat jij als ouder, opa of oma trots bent op het allermooiste kind tijdens deze dag. Kom bij ons langs en wij helpen je kind of kleinkind aan een zeer bijzondere outfit.

Lees alles over de volledige collectie communiekleding 2020 op onze website. Ook hier vind je leuke blogs om je te inspireren..

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake