U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Dress like you’re already famous
Communiekleding 2020

Dress like you’re already famous

3 maart 2020 | Communiekleding

Dress like you’re already famous.

 De afgelopen weken hebben wij al heel veel kinderen blij mogen maken. Samen met hen hebben we de perfecte feestkleding uitgezocht. Natuurlijk hebben we nog volop keus om je kind er op het communie- en lentefeest er geweldig uit te laten zien.

Communiekleding 2020

What are the trends in 2020?

Voor de meisjes zien we veel mooie klassieke jurken.  Met details zoals een jeansjasje of een laarsje maak je er een stoere outfit van. De kleuren wit, ecru, zachtroze, licht en donkerblauw blijven de meest voorkomende kleuren. Voor de jongens zie je ook veel beige. Klassieke blazertjes en giletjes met een hippe broek of zelfs korte broek maken van de jongens echte “Party boys”. Het feest kan dan snel beginnen.

The most important brands

Bij Jeugdmode van Zeggeren hebben we verschillende goedlopende merken in de winkel hangen waaronder Baker Bridge/ CKS, Diamante Blu, Gymp, IKKS, Jottum, Red&Blu en RTB Rita/Red Limit. Stuk voor stuk merken met een eigen identiteit.

Gymp

Het merk gymp staat voor wat klassiekere kleding. Voor de meisjes hebben we jurken van dit merken ingekocht van hele hoge kwaliteit. De stoffen die dit merk gebruikt, zijn bijzonder. Voor de jongens hebben we van dit merk mooie kostuums, blazers en giletjes.

Communiekleding 2020

Red&Blu

Dit echte jongens merk staat voor stoer en stylisch. Je zoon zal met dit merk in een hippe outfit op zijn feest verschijnen.

Communiekleding jongens 2020

Diamant Blu

Als je iets aparts wilt voor je dochter dan ben je bij Diamant Blu aan het juiste adres. Speciale items die je ergens minder vaak ziet hebben we van dit merk ingekocht. Schattige jurkjes met kant en van bijzonder stoffen worden gecombineerd met originele accessoires.

Communiekleding 2020

Miss Leod

Romantisch is het beeld van de communie en lentefeest kleding van Miss Leod. Dit meisjesmerk heeft dit jaar gekozen voor de kleuren wit, ecru en lichtroze. De jurken zitten vol met mooie details zoals roesjes, kant en bloemen. Met een ballerina of een sneacker kies je zelf hoe prinsesachtig je dochter er uit gaat zien.

RTB Rita/Red Limit

Zowel voor jongens als meisjes hebben we heel wat items van dit merk ingekocht. Een bijzonder merk met een perfecte pasvorm. RTB Rita heeft dit jaar voorn m.n. de kleuren zachtroze en licht en donkerblauw gekozen. Red limit staat voor diverser teinten blauw en kaki.

Time to drink lemonade. It’s party time!

Naast een mooie outfit hoort er ook nog een geweldig feestje bij. Van jou als vader en/of moeder wordt er toch wel iets verwacht. Natuurlijk kun je het feest zo gek maken als je zelf wilt en naar gelang je budget op maat regelen. Wel is het handig om op tijd met de organisatie te starten

Organiseren Communie Feest

Tips and tricks to organize the best party ever.

 • Bepaal wie en hoeveel gasten je uitnodigt.
 • Maak een lijstje wat je allemaal moet doen.
  • Vier je het thuis of op een andere locatie?
  • Wil je het feest in een specifiek thema of kleur organiseren?
  • Maak een lijstje wat voor soort taart en hapjes je wilt serveren of bel een cateraar.
 • Denk aan een uitnodiging.
 • Maak samen met je zoon of dochter een cadeaulijstje.
 • Regel op tijd niet alleen de outfit van je kind, maar denk ook aan de kleding van jou en evt. je partner.
 • Koop het communie of lentefeest cadeau voor je kind.
 • Wil je b.v. een springkussen huren of clown inhuren, reserveer deze dan op tijd.
 • Bedenk en koop evt. bedank cadeautjes.

 

Voor het organiseren van een communie en lentefeest moet je ergens anders zijn. Echter voor het adviseren en aankleden van je zoon en dochter voor het aankomende communie en lentefeest zijn wij van Jeugdmode van Zeggeren experts.

Kom bij ons langs en wij helpen je kind aan een zeer bijzondere outfit.

Lees alles over de volledige collectie communiekleding 2020 op onze website. Ook hier vind je nog meer leuke blogs om je te inspireren.

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake