U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   I am not a shopaholic. I am helping the economy.
Beeldbellen met Jeugdmode van Zeggeren

I am not a shopaholic. I am helping the economy.

19 december 2020 | Jeugdmode van Zeggeren

Beeldshoppen met Jeugdmode van Zeggeren! 

 

Helaas hebben wij ook onze winkel fysiek moeten sluiten, maar natuurlijk zijn wij gewoon bereikbaar om een leuke kleding outfit te scoren. Deze keer niet live in onze winkel, maar via onze social mediakanalen Facebook en Instagram, via app of door ons gewoon even te bellen op 0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55.

Via Facebook en Instagram posten wij elke dag volop combinaties inclusies maten en prijzen.

Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij in de winkel te bereiken van 10:00 tot 16:00 uur. We kunnen je dan via videobellen meenemen in onze winkel om samen met jou te beeldshoppen. Alle items pakken we daarna leuk voor je in en brengen we op dezelfde dag nog bij jou thuis (binnen een straal van 25 km). Voor 16:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog in huis. Zo weet je zeker dat je op tijd en voor de feestdagen je spullen binnen hebt.

De betaling gaat heel eenvoudig via een tikkie.

 

Vanaf zaterdag 12 december is bij ons de winter SALE gestart. Er is nog volop keuze, dus bel ons voor beeldshoppen om zo met voordeel nog een leuke winter outfit te kunnen bemachtigen.

 

Je snapt dat we in een bizarre tijd leven en dat dit voor ons een nieuwe tak van sport is. Als je nog leuke ideeën of tips voor ons hebt, dan horen we het graag. Verder willen we je bedanken voor de fijne support die we tot dus ver van je hebben gekregen. We waarderen dit enorm, maar kunnen niet vaak genoeg zeggen; “Steun de plaatselijke ondernemers – Steun Jeugdmode van Zeggeren!”

0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55

info@jeugdmodevanzeggeren.nl

 

Bernadette en team

snowflake snowflake snowflake snowflake