U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Unboxing: nieuwe collectie IKKS & Penn en Ink kinderkleding!
IKKS en Penn en Ink kinderkleding

Unboxing: nieuwe collectie IKKS & Penn en Ink kinderkleding!

13 februari 2018 | Communiekleding Kinderkleding Tienerkleding

Het blijft weer langer licht, de Carnaval is voorbij en de eerste krokussen schieten uit de grond. Dat kan maar een ding betekenen… De gloednieuwe voorjaarscollecties stromen langzaamaan weer binnen bij Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom! Sowieso hebben we de afgelopen periode al een uitgebreide collectie Communiekleding binnen gekregen van onder meer Gymp, Jottum en Rita. Maar ook van de super mooie merken IKKS en Penn en Ink kinderkleding zijn de nieuwe collecties binnengekomen. Dat betekent unboxing time! Iets leukers dan dat is er natuurlijk niet. Benieuwd wat we allemaal in de winkel hebben hangen? We geven hier graag een kleine sneak preview.

Penn en Ink kinderkleding

Penn en Ink N.Y. is een stijlvol kledingmerk voor vrouwen dat 100% Brooklyn, New York uitstraalt. Toch zit het hoofdkantoor in Wijhe en de showroom en shop in Breda. Een goed staaltje storytelling dus! Naast de collectie voor dames, heeft Penn&Ink ook een kledinglijn voor meisjes. De kledingitems zijn afgeleid van de volwassen collectie, zo kun je dus ‘twinning’ over straat met je dochter! De collectie voor kids heet JOY. the muse. Deze was in het voorjaar van 2017 voor het eerst verkrijgbaar. Inmiddels hebben we bij Jeugdmode van Zeggeren de nieuwe meisjeskleding van Penn en Ink dus alweer binnen. Het is een frisse, volwassen collectie met een speelse touch. Ook ideaal wanneer je nog op zoek bent naar een nette outfit voor zusjes tijdens het Communiefeest! De kleuren zijn lekker neutrall met veel wit, zwart, grijs en lichtoze:

penn en inkpenn en inkpenn en ink

IKKS kinderkleding

Ook van IKKS kinderkleding hebben we weer een complete nieuwe collectie binnen. Deze collectie is altijd lekker speels met kleurrijke en neutralere lijnen. Vaak komen er allerlei exotische prints terug. Dit zien we ook in de nieuwste kledingitems weer terug. Denk daarbij aan printjes van palmbomen, tropische vogels zoals papegaaien en toekans, maar ook tijgers en luipaarden.

Voor zowel jongens als meiden valt er echt ontzettend veel te kiezen, van de allerkleinste tot de grotere maten. Bij de kleintjes zie je wel wat ‘traditionelere’ kleuren terug, zoals oudroze en marineblauw gecombineerd met wit en zwart. Hier en daar wel een speelse knipoog in de vorm van neon oranje. Qua prints is de kleding in babymaten voorzien van watermeloen, cactussen, palmprintjes, bloemen, vlinders, strepen en stippen.

Voor de iets oudere meiden hebben we veel verschillende stijlen ingekocht. Er is een lijn met brons/roest, lichtroze, grijs, wit en zwart. Voor de kleurrijke karakters is er een zomerse bohemian lijn, met koraal, okergeel en paars. In alle lijnen zie je ook weer de exotische stijl terug. Denk aan palmbladen, ananassen, flamingo’s, boho elementen, kant, streepjes en stippen.

ikks_kinderkleding_zeggeren_3 ikks_kinderkleding_zeggeren_2 ikks_kinderkleding_zeggeren_6

Ook de jongens kunnen voor elke stijl terecht bij het kledingmerk IKKS. Ze hebben enerzijds een lijn die aansluit op het exotische junglethema. Hierin veel grijs, leger- of junglegroen in combinatie met geel/limoen. Er komen opnieuw palmbomen printjes en allerlei dieren voorbij. Tegenover deze kledingcollectie staat een meer marine-achtige look. Met rood, licht- en donkerblauw en camel. Deze kledinglijn bevat veel Bretonse strepen, haaien en hashtags.

De IKKS kledingcollectie heeft zowel voor de jongens als de meiden een aantal items die perfect zijn voor een mooie Communie outfit! Denk bij de jongens een overhemden met een gilet, die in combinatie met bijvoorbeeld jeans ook na de Communie nog veel gedragen kunnen worden. Ook voor de meisjes zijn er mooie ceremoniejurkjes met kant, die nog wel sportief en speels ogen. Ideaal voor een bruiloft of lentefeest.

Benieuwd naar de complete nieuwe collectie van Penn en Ink kinderkleding en IKKS? Kom langs bij Jeugdmode van Zeggeren of Timmy Tom in de Passage in Roosendaal!

 

snowflake snowflake snowflake snowflake