U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Jeugdmode van Zeggeren gaat verbouwen!
Verbouwen Jeugdmode van Zeggeren

Jeugdmode van Zeggeren gaat verbouwen!

18 mei 2017 | Jeugdmode van Zeggeren

Bij Jeugdmode van Zeggeren gaan we deze zomer een spannende maar ontzettend leuke tijd tegemoet: we gaan verbouwen! In de hele maand juli wordt er gebouwd aan een nieuwe winkel. Dit betekent dat we vanaf 5 juli tot begin augustus tijdelijk een ander onderkomen krijgen, natuurlijk wel gewoon in de vertrouwde Passage.

Volwassen met een knipoog

Omdat wij in onze winkel graag artikelen verkopen die aan de laatste trends voldoen, willen we deze graag ook presenteren in een winkel die weer aan de laatste trends voldoet. De afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd op winkelgebied en wij willen klanten die beleving weer bieden. We vinden het belangrijk dat kinderen en tieners zich helemaal happy kunnen bewegen in onze nieuwe winkel.

Voor het nieuwe interieur hebben we veel beurzen bezocht en vooral heel veel foto’s gemaakt van alles wat ons aanspreekt op interieurgebied. We hebben ook veel winkels bezocht door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Op een gegeven moment valt alles dan samen en kom je uit bij een uitstraling die én meer van deze tijd is én waar wij ons prettig bij voelen. Natuurlijk hebben we daarbij onze klanten ook altijd in gedachten gehouden.

De nieuwe winkel zal een wat volwassenere uitstraling krijgen, maar wel met een knipoog naar de kinder- en tienerwereld. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen zich hier happy gaat voelen.

Verbouwingsactie

Voor ons verhuizing begin juli is het gunstig om al een beetje op te ruimen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over het verbouwen en onze verbouwingsactie!

snowflake snowflake snowflake snowflake