U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Jeugdmode van Zeggeren; Only for your favorite brands!
Wintercollectie 2020

Jeugdmode van Zeggeren; Only for your favorite brands!

18 oktober 2020 | Jeugdmode van Zeggeren Kinderkleding Tienerkleding Uncategorized

We kunnen nu niet meer zonder trui en/of jas naar buiten. Gelukkig hebben we daar bij Jeugdmode van Zeggeren een oplossing voor. Bijna de hele wintercollectie is nu binnen en er is volop keus om een heerlijk warm kledingitem uit onze nieuwe wintercollectie te kiezen.

Er zijn heel wat nieuwe merken bijgekomen

Frank & Liberty

Een echt meiden merk voor tieners. Zij geloven dat strong the new pretty is en Jeugdmode van Zeggeren beaamt dit. Reden voor ons om dit seizoen dit merk aan onze collectie toe te voegen. We hebben heel wat mooie items ingekocht. Van broeken tot jurken, rokjes en blouses in de kleuren zwart, beige en natuurtinten met ruitjes, strepen en printjes. Voor iedere moderne en hippe tiener is er wel iets te vinden in deze collectie. Kom lekker passen en “Feel happy vibes” met een mooi winteritem van Frank & Liberty.

Amsterdam here we come!

Het Amsterdamse merk BALLIN staat voor stoer, echt en robuust en dat straalt ook van hun kleding af. We hebben truien, hoodies, shirts en broeken van dit merk in onze winkel liggen die stoere jongens en meiden zoeken om gezien te worden. Met BALLIN sta je ergens voor.

 

Malelions

Ben je jong, dynamisch en hou je van uitdagingen dan draag je kleding van het lifestyle brand Malelions. Van dit merk hebben we heerlijk zittende truien, hoedies en broeken waar je tijdens de koude winterdagen heerlijk in kunt wegkruipen om te gamen of te chillen met je vrienden. Ook een balletje trappen kan perfect in deze kleding. Wij denken dat Malelions een goede aanvulling is op wat jij nodig hebt.

 

BOSS Kidswear gemaakt om in te spelen!

Bij Jeugdmode van Zeggeren hebben we gekozen om het bekende merk HUGO BOSS aan onze wintercollectie toe te voegen. Het is een stoer en hoog kwalitatief merk waar je altijd goed mee voor de dag kunt komen. Dit seizoen gebruiken ze naast mooi diep donkerblauw ook rood en geel in hun collectie wat goed te combineren is met een jeans broek. De jongens die een winteritem van HUGO BOSS kiezen gaan voor hun eigen ministijl deze winter.

 

Looxs Revolution the LOOXS we Love

LOOXS staat dit seizoen voor een stijlvolle, maar sportieve collectie met fantastische details en stoere prints. Hip en fashionable en dat is eigenlijk wat we gewend zijn van het merk LOOXS Revolution. Een merk wat we niet meer kunnen missen. Een Nederlands merk wat flink aan de weg timmert en onze klanten graag dragen. Zonder LOOXS geen LOOXS.

Wat je smaak ook is; stoer, casual of sporty, voor iedereen is er deze winter wel iets leuks in onze winkel te vinden. Kom snel langs en we gaan samen met jou op zoek naar het unieke kledingstuk wat nog in jouw kledingkast ontbreekt.

Tot snel, tot ziens!

Bernadette en team

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake