U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Jeugdmode van Zeggeren in een compleet nieuw jasje!
Jeugdmode van Zeggeren

Jeugdmode van Zeggeren in een compleet nieuw jasje!

9 augustus 2017 | Jeugdmode van Zeggeren

Wat zijn we blij! Na een maand in onze tijdelijke winkel, zijn Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom weer te vinden op het vertrouwde adres. Met een compleet nieuwe najaarscollectie én voor Jeugdmode van Zeggeren een geheel nieuw interieur! Bernadette kijkt terug op de verbouwing en geeft je een rondleiding door de nieuwe winkel.

Alles is nieuw!

De afgelopen maand is er heel wat afgeklust door een fantastisch team. Het resultaat? Een volwassen uitstraling met hier en daar een dikke vette knipoog. Bernadette: “De winkel heeft een industriële look, met zwart staal en hout en is door de neutrale kleuren veel lichter en ruimtelijker geworden. We hebben er een magazijn bij gecreëerd zodat we de collecties voortaan veel rustiger kunnen brengen. Het is minder ‘volgepropt’. Nieuwe collecties zijn bijvoorbeeld NIK&NIK, Indian Blue en LOOXS. Het donkerblauw met rood is compleet verdwenen, want we hebben zelfs een super mooi,  gloednieuw logo. Helemaal in stijl van de winkel:

Jeugdmode van Zeggeren

Zoek de verschillen

Er zijn maar liefst 5 paskamers met oude postzakken als gordijnen. Deze stof komt ook terug in de stoeltjes en de lampenkappen van de omgekeerde zithoek aan het plafond(!) In de pashokjes hebben we spotlights gemaakt in lekker opvallende neon kleurtjes. In de houten vloer vind je hier en daar bijzondere tegels terug die ook doorlopen in de toonbank. Daarachter staan mooie vintage lockers en op de balie en het plafond vind je allerlei inspirerende teksten. Dit allemaal in krijtbord en handlettering stijl. En mis ook de snoepjes niet…

Jeugdmode van Zeggeren

Jeugdmode van Zeggeren

A-team

Voor en tijdens de metamorfose van Jeugdmode van Zeggeren hebben we gewerkt met een topteam. Bernadette: “Piet-Jan Dekkers was bedenker en begeleider van het hele project. Jos Gielen kwam met de vele creatieve ideeën. Zoals de zithoek aan het plafond, de spotlights in de paskamers en de tegels in de balie en op de vloer. Een echte omdenker! Mark Zijlstra van Zijlstra Installatie was de aannemer en een echte alleskunner. Ook hij heeft echt fantastisch werk afgeleverd. Michel van Dongen van Sfeerhaven Roosendaal heeft voor het ontzettend gave interieur gezorgd. Zij maken werkelijk àlles! Iedereen dacht in oplossingen en dat is ontzettend fijn. Ik ben daar heel trots op. Niets was te veel voor ze. Ik bedoel, je zult maar een hele zithoek aan het plafond moeten monteren. Dit was voor hun ook spannend. Ik kan dit team dan ook bij iedereen aanbevelen! Daarnaast ook een dikke pluim voor Metterwoon Vastgoed. Zij waren uiterst flexibel en stonden open voor twee (Gossip is ook vernieuwd) flinke verbouwingen in de Passage.”

 

Feestjaar voor Jeugdmode van Zeggeren

In het weekend van 8, 9 en 10 september komt er nog een openingsfeestje in samenwerking met Gossip. Verder gaan we dit jaar lekker door met feest vieren, want de oplettende kijker zal in ons nieuwe logo zien dat dit voor ons een soort van kroonjaar is. We zijn natuurlijk ook enorm benieuwd naar alle reacties van klanten op onze nieuwe winkel. Laat gerust een berichtje achter op onze Facebookpagina. En vergeet ons vooral niet te liken, zo blijf je op de hoogte van àl onze leuke acties en nieuwe collecties de komende tijd. Meer zien van de winkel? Kom snel langs!

Jeugdmode van Zeggeren

snowflake snowflake snowflake snowflake