U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Joepie bijna weer naar school!
Jeugdmode van Zeggeren zomer 2020

Joepie bijna weer naar school!

24 april 2020 | Jeugdmode van Zeggeren Kinderkleding Tienerkleding

Wij horen van al onze klantjes dat ze de school zo enorm missen. Gelukkig mogen jullie vanaf 11 mei jullie juffen, mijnheren en klasgenootjes weer gaan opzoeken. De school gaat dan weer echt beginnen. Heerlijk voor jullie.

Jeugdmode van Zeggeren zomer 2020

Passen jullie zomerkleren nog?

Naast het fijne vooruitzicht weer naar school te mogen is het ook al lekker weer. Aan jullie de vraag “Passen jullie je zomerkleren nog?”. Daar kan Jeugdmode van Zeggeren namelijk zeker iets aan doen. Wij hebben volop leuke lente en zomer items in onze winkel hangen en heel veel toffe merken. Natuurlijk doen wij er alles aan om de goede hygiëne in onze winkel te behouden, maar vind je het niet fijn om tijdens onze reguliere openingstijden naar onze winkel te komen. Geen nood! Je kunt ons bellen voor een private shopping afspraak na sluitingstijd of op zondag. Bel ons op 0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55 of mail ons op info@jeugdmodevanzeggeren.nl

Hieronder zetten we een aantal topmerken voor je in de spotlights!

Tommy Hilfiger is één van onze goede merken in de winkel voor zowel meisjes al jongens. Wist je trouwens dat dit merk al 35 jaar op de markt is en onder de merken Tommy Hilfiger en Tommy Jeans bekend is geworden? Naast mooie jeans verkopen wij van Tommy Hilfiger ook leuke truien en shirts. Eigenlijk zit er voor iedereen wel iets leuks in deze zomercollectie bij.

Een echte meiden merk in onze winkel is Geisha. Dit merk staat voor creativiteit. Spelen met modethema’s, kleuren, prints en stoffen. Geisha vindt anticiperen op trends erg belangrijk en dat zie je in de Geisha collectie deze zomer ook echt terug.

Geisha girls zomer 2020

Looxs gelooft dat ”van jezelf houden” de grootste revolutie is. Dus hou van jezelf, wees lief voor anderen en wij zorgen voor je L O O X S. Een modieuze collectie met onverwachte details, fantastische artworks, een beetje glitter, maar altijd met een grappige en sportieve draai. Je kunt je L O O X S kiezen en veranderen wanneer je maar wilt, mix het zoals jij het wilt en creëer je eigen stijl. A brand for the Girl, who owns her L O O X S!

Zowel voor jongens als meisjes hebben we verschillende zomer items van IKKS ingekocht. Het is een stijlvolmerk wat bij het ontwerpen goed in acht neemt dat de kinderen erin moeten kunnen spelen, leven en plezier moeten kunnen maken. Deze zomer heeft IKKS Miami Beach als thema en dat zie je in de stoere outfits ook terug.

Looxs zomer 2020

Gratis etuis van IKKS zolang de voorraad strekt!

 IKKS heeft hele leuke pennenzakken laten maken. Iedereen die in de meivakantie komt shoppen bij ons krijgt bij zijn aankopen een IKKS etui er gratis bij. Hoe leuk is dat? Kun je op 11 niet alleen in een nieuwe outfit naar school, maar heb je ook een nieuw etui om te showen.

IKKS Actie

Vervelen bestaat niet!

Voor nu eerst lekker genieten van een echte vakantie; de meivakantie. Wat kun je zoal gaan doen nu alles dicht is? Jeugdmode van Zeggeren heeft een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.

  1. Zelf een blote voetenpad maken met teiltjes.
  2. Een fotospeurtocht maken.
  3. De hond (van de buren) uitlaten.
  4. Een vlieger maken.
  5. Bordje niet storen knutselen voor je kamer.
  6. Youtube filmpjes opnemen.
  7. Een brief schrijven aan opa en/of oma.
  8. Buiten of binnen picknicken (in een tent onder de tafel).
  9. Heitje voor karweitje (klusjes doen om geld te verdienen).
  10. Een modeshow organiseren compleet met loper.

We verwachten dat hier vast wel iets leuks bij zit om te gaan doen. Vind je niets naar je zin, kom dan gezellig bij ons langs in de winkel. De snoep pot is altijd gevuld.

Tot snel. Zorg goed voor jezelf en je ouders en alvast veel plezier op school.

Bernadette

snowflake snowflake snowflake snowflake