U bent hier: Home   |   Uncategorized   |   Kom bij ons werken! Wij zoeken een verkoopmedewerkster

Kom bij ons werken! Wij zoeken een verkoopmedewerkster

5 juli 2022 | Uncategorized

Jeugdmode van Zeggeren zoekt een spontane, vlotte en zelfstandige verkoopmedewerkster voor de allerleukste kinderkledingwinkel in Roosendaal.

 

Jeugdmode van Zegeren bestaat dit jaar 60 jaar en we kunnen met recht spreken dat wij in Nederland één van de langst zittende kinderkledingwinkel zijn. Daar zijn we natuurlijk super trots op! Naast veel mooie exclusieve kinderkledingmerken voor zowel jongens als meisjes zijn we gespecialiseerd in Communie- en feestkleding.

Wij bieden een zeer zelfstandige baan met veel vrijheid waar eigen initiatieven erg gestimuleerd en gewaardeerd worden. Ervaring in de retail en/of ervaring met kinderen is heel tof. Een positieve enthousiaste uitstraling en leergierigheid vinden wij binnen ons kleine verkoopteam ook erg belangrijk. Wij zoeken echt iemand waar we van op aan kunnen en die samen met ons wil bouwen om Jeugdmode van Zeggeren 100 jaar te laten worden. Ook serieuze doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Kun je in augustus beginnen en heb je geen bezwaar om ook in de weekenden te werken, stuur ons dan zo snel als mogelijk je cv, motivatie en recente foto toe naar Bernadette Stoop info@jeugdmodevanzeggeren.nl. Wij zoeken een fulltime en een parttime collega.

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake