U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Kom jij je vakantie bij ons inluiden?
Zomer vakantie

Kom jij je vakantie bij ons inluiden?

31 juli 2020 | Jeugdmode van Zeggeren Kinderkleding Tienerkleding

Zomer vakantie

Deze week is de bouwvak begonnen en dat moet gevierd worden. We zijn dan ook gestart om op de gehele zomercollectie 50% korting te geven. Je kunt dus heerlijk voor of in je vakantie bij ons komen shoppen. De winkel ziet er nog perfect uit en we hebben nog volop keus. Ook komen de eerste najaars items nu binnen. Er is dus altijd wat nieuws te beleven. Heb je iets leuks op onze social media gezien? Laat het ons weten. We kunnen het altijd naar je toe sturen. Ook blijft het mogelijk om een Privat Shopping afspraak te maken. Je kunt ons hiervoor bellen of mailen;

0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55

info@jeugdmodevanzeggeren.nl

Mogen we je ze even aan je voorstellen?

Deze winter krijgen we er een aantal nieuwe merken bij. Voor de meiden is onze keuze gevallen op het merk Frankie & Liberty. Een merk met potentie. Zij staan hun vrouwtje wel. “With our collection we hope to bring you fashion that underlines your personality and makes you feel good.” Een geweldig missie toch?

Frankie & Liberty _ BALLIN

De jongens kunnen stoer de winter in met kleding van onze nieuwe merken Hugo Boss en Balin. Hugo Boss staat bekend om zijn hoogwaardig afgewerkte klassieke basis broeken, truien en shirts. Deze keer met een hele leuke kleur touch. Balin heeft perfecte hoedies waar je op een frisse dag heerlijk in weg kunt kruipen. Voor nu hebben we al hele vette shirts van dit merk in onze winkel liggen. Sla je slag want ze zijn goed geprijsd. Voor € 39,50 heb je al een geweldig Ballin shirt.

We verwachten met deze nieuwe merken een goede combinatiemix voor jou te kunnen maken om de perfecte najaars en winter outfit te scoren bij ons.

“Hoe vier jij je vakantie?” ZOMERACTIE

Wij van Jeugdmode van Zeggeren zijn heel erg benieuwd hoe jij je vakantie gaat doorbrengen. Plaats op Facebook en Instagram een foto van je ideale vakantiedag en tag Jeugdmode van Zeggeren hierin. Je kunt hiermee een super toffe schooltas winnen. In de week van 17 augustus maken wij de winnaar bekend. De winnaar of winnares heeft dan precies voordat de school weer gaat beginnen een super hippe tas om het schooljaar mee te starten.

De pre-fall collectie van Tommy Hilfiger is binnen

Tommy Hilfiger is een van de meest toonaangevende designers ter wereld en staat voor een typische Amerikaanse klassieke coole stijl met leuke details in zijn ontwerpen. Van Tommy ontvangen wij 4 keer per jaar een nieuwe collectie en rarara …. De pre-fall collectie is zojuist binnen gekomen.

Tommy Hilfiger kinderkleding

Tot snel in onze winkel. Er staan lekkere snoepzakjes voor alle kindjes klaar.

snowflake snowflake snowflake snowflake