U bent hier: Home   |   Babykleding   |   Laatste kans: 40% korting op baby- en kleuterkleding bij Timmy Tom!
Timmy Tom Roosendaal

Laatste kans: 40% korting op baby- en kleuterkleding bij Timmy Tom!

29 november 2018 | Babykleding Kinderkleding

Eind oktober maakten we het al bekend: per 1 januari stoppen we met Timmy Tom in de Passage. Vanwege deze reden krijg je tot die tijd flinke korting op het assortiment baby- en kleuterkleding. Wees er wel snel bij voor je favoriete merken en de juiste kledingmaten, want op is echt op…

Timmy Tom stopt

Timmy Tom was heel wat jaren hét adres in de Passage voor de leukste baby- en kleuterkleding van merken als IKKS, Timberland, Sproet & Sprout, Baby de Luxe, Baby Gymp, Retour Jeans, Indian Blue Jeans, NoNo, Looxs en Tommy Hilfiger. De materialen van de allerkleinste maatjes zijn comfortabel, zacht en duurzaam. Je wilt tenslotte dat je kindje en lekker in kan klimmen, klauteren, vallen en opstaan!

Vanwege de opheffing van Timmy Tom krijg je vanaf 1 december maar liefst 40% korting op het hele assortiment baby- en kleuterkleding. Ideaal wanneer je de garderobe van je kleine spruit flink wilt aanvullen (want wat groeien ze toch hard!). Maar ook wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een babyshower of een kraamcadeau.

Winterjassen, schoenen of een leuke outfit voor de feestdagen: je vindt het er allemaal!

Kleuterkleding blijft!

Timmy Tom stopt, en nu? Goed nieuws: vorig jaar is Jeugdmode van Zeggeren een paar deuren verderop compleet vernieuwd. Hier vind je momenteel mooie kleding voor iets oudere kids, tot en met maat 176. Een deel van de collectie van Timmy Tom wordt samengevoegd met de collectie van Jeugdmode van Zeggeren. Vanaf 1 januari kun je daar dus ook terecht voor de kleutermaten van onder meer merken IKKS en Vingino.

Zien we je snel bij Timmy Tom?

Bernadette Stoop

Timmy Tom Roosendaal kleuterkleding

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake