Baker Bridge (CKS)
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Baker Bridge (CKS)

Baker Bridge (CKS)

Baker Bridge (CKS) is een nieuw kinderkledingmerk voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar. De collecties bestaan per seizoen uit twee leveringen. Een voorjaarscollectie, najaarscollectie en de hoofdcollecties. Het merk maakt veel gebruik van krachtige kleuren. Met name de kleur donkerblauw komt vele manieren terug. Het is een moderne collectie met een klassieke knipoog en is makkelijk te combineren.

De Baker Bridge (CKS) meisjescollectie is vrouwelijk en een tikkeltje romantisch. Voor de jongens brengt het merk een comfortabele, sportieve en ietwat nonchalante collectie.

Baker Bridge (CKS) communiekleding

Ook voor communiekleding is er in de collectie van Baker Bridge (CKS) genoeg te vinden. De communie kledij voor jongens ziet er netjes uit maar is ook heel sportief en stoer. Ook voor meisjes vind je bij dit merk meer sportieve en casual communie kleding, die tegelijkertijd wel feestelijk is. Denk aan bijvoorbeeld een zilveren plissérok. Niet tuttig, maar wel elegant en meisjesachtig. De communiekleding 2020 van Baker Bridge (CKS) voor meiden bestaat met name uit grijs (zilver) en wit. Voor de jongens hebben we veel grijs, wit en blauwtinten.

Communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren

Naast de kleding van Baker Bridge (CKS) hebben we nog veel meer mooie kledingmerken in onze winkel in Roosendaal. Zowel op het gebied van communiekleding als andere collecties. Kom langs voor de actuele collecties en uitgebreid advies van ons ervaren team!

Bekijk meer communiekleding op onze pagina over communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren.

Communiekleding Baker Bridge Zeggeren

 

snowflake snowflake snowflake snowflake