DKNY
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   DKNY

DKNY

Nieuw in de collectie van Jeugdmode van Zeggeren: DKNY. Dit modelabel uit New York is opgestart door Donna Karen en naast de kleding ook heel bekend van de parfum. De kledinglijn van Donna Karen voor volwassenen is casual chic, met losvallende blouses en veel zwart, wit en grijs als basiskleuren. De kinderkleding is iets minder bekend, maar daar gaan we nu verandering in brengen! Bij Jeugdmode van Zeggeren hebben we ruimte collectie ingekocht van dit merk. Voortaan kun je dus ‘twinning’ met je dochter over straat.

DKNY kids kledingcollectie 2019

Ook de DKNY kids kledingcollectie 2019 die we hebben ingekocht is basic, maar stijlvol, met veel wit, grijs en zwart. We hebben een aantal ‘basic’ items in de collectie zoals de jurkjes en t-shirts met het DKNY logo erop. Andere kleuren die je in deze collectie vindt, zijn lichtblauw en lichtroze.

Zo hebben we bijvoorbeeld en lichtblauw overhemd ingekocht, die super matcht met de camelkleurige shorts. Ook is er een lichtblauwe playsuit, die is straks echt heerlijk wanneer de temperaturen weer gaan stijgen! Net als het lichtblauwe A-lijn rokje, die je weer kunt combineren met het witte t-shirt met logo erop. Super populair en leuk is de DKNY ‘Do It Yourself’ crop top. Dit zwarte naveltruitje moet je wel eerst zelf even knippen langs de stippellijntjes, of laat hem lekker zo!

dkny 2019 jongens

DKNY kinderkleding

In onze winkel in Roosendaal kun je voortaan dus terecht voor de nieuwste collecties DKNY kinderkleding voor meisjes. Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je zowel kinder- als tienerkleding. Enkele deuren verderop hebben we ook voor de kleintjes een mooie collectie kleding van verschillende merken bij Timmy Tom. Nieuwsgierig geworden naar de collectie van DKNY? Hieronder vind je een kleine greep uit het assortiment van de nieuwste collectie van 2019. Uiteraard hebben we in de winkel nog veel meer moois hangen, en ook andere vergelijkbare merken zoals IKKS en Penn&Ink. Kom dus vooral gezellig langs in onze winkels in de Passage in Roosendaal. Ongetwijfeld het meest bijzondere winkelcentrum in de omgeving!

dkny 2019 meisjes

snowflake snowflake snowflake snowflake