Geisha
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Geisha

Geisha

Geisha is een jong, trendy, stoer en zeer betaalbaar merk van Nederlandse bodem. Creativiteit is één van de sleutelwoorden: spelen met mode thema’s, kleuren, prints en stoffen. De zomercollectie van dit merk staat voor stoere en hippe outfits. Het is een bonte verzameling van kleuren en prints en alles mag met elkaar gecombineerd worden.

Geisha is een super leuk merk voor trendy meiden!

Creativiteit is één van de sleutelwoorden: spelen met mode thema’s, kleuren, prints en stoffen. Het anticiperen op trends is erg belangrijk, net als inspiratie halen uit boeken, tijdschriften, tentoonstellingen, citytrips en streetstyle.

Favoriet bij Geisha blijven mooie prints en comfortabele stoffen. Deze zijn in deze zomercollectie van natuurlijke materialen. Qua kleuren wordt er veel gebruik gemaakt van zomerse tinten en uiteraard denim. Een hippe broek met flare pijpen of een stoere jeans maak je af met een toffe sweater of een mooie blouse. Deze zomer zie je bij Geisha ook jumpsuits en jumpshorts in de collectie. Een fashion item waar je niet meer om heen kan in de zomer van 2022. Genoeg leuke items die zich uitstekend met elkaar laten combineren.

Wij zeggen, laat de zomer maar komen.

Uiteraard kun je dit leuke kledingmerk voor meiden shoppen bij Jeugdmode van Zeggeren in de Passage Roosendaal.

 

snowflake snowflake snowflake snowflake