Geisha is een jong, trendy, stoer en zeer betaalbaar merk van Nederlandse bodem. Creativiteit is één van de sleutelwoorden: spelen met mode thema’s, kleuren, prints en stoffen. De wintercollectie van dit merk staat voor stoere en hippe outfits. Het is een bonte verzameling van kleuren en prints en alles mag met elkaar gecombineerd worden.

Geisha winter 2022
Geisha winter 2022
Geisha winter 2022

GEISHA IS EEN SUPER LEUK MERK VOOR TRENDY MEIDEN!

Creativiteit is één van de sleutelwoorden: spelen met mode thema’s, kleuren, prints en stoffen. De wintercollectie van dit merk staat voor stoere en hippe outfits. Het is een bonte verzameling van kleuren en prints en alles mag met elkaar gecombineerd worden.

JONG EN HIP DAT ZIJN GEISHA GIRLS

Favoriet bij Geisha blijven mooie prints en comfortabele stoffen. Deze zijn in deze wintercollectie van natuurlijke materialen. Qua kleuren wordt er veel gebruik gemaakt van mooie warme tinten en uiteraard denim. Een hippe broek met flare pijpen of een stoere jeans maak je af met een toffe sweater of een mooie blouse. Deze winter zie je bij Geisha ook veel spencers in de collectie. Een fashion item waar je niet meer om heen kan in de winter van 2022 - 2023. Genoeg leuke items die zich uitstekend met elkaar laten combineren.

Uiteraard kun je dit leuke kledingmerk voor meiden shoppen bij Jeugdmode van Zeggeren in de Passage Roosendaal.

Meisje met krullen die hangt over een bord met de tekst I love Geisha
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram