Gymp
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Gymp

Gymp

Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je een uitgebreid aanbod Gymp communiekleding. Het merk heeft zowel voor jongens als voor meisjes spetterende en tijdloze communiekleding. De zeer aparte, tijdloze modellen van Gymp kleding zijn uitgevoerd in linnen en katoen en vaak verkrijgbaar in de kleuren wit en ecru, gecombineerd met poedertinten. Het grootste voordeel van de kleding is dat het onderling uitstekend te combineren is. De Gymp feest- en communiecollectie is natuurlijk verkrijgbaar bij onze winkel in Roosendaal!

Gymp communiekleding voor jongens en meisjes

Op zoek naar communiekleding 2019? We hebben Gymp communiekleding voor jongens en meisjes in het assortiment. Voor jongens hebben we complete communie kostuums in de collectie. Denk daarbij aan een grijze gilet met een blazer, blouses in diverse kleuren en nette broeken. De kleuren in onze collectie voor de jongens dit jaar zijn met name grijs, wit, lichtblauw en zwart. Voor meiden hebben we mooie communie jurken van Gymp ingekocht. De jurkjes zijn voorzien van laagjes, kant en bloemen, maar zijn wel vlot en niet te tuttig. De kleuren van de communiekleding voor meisjes is wit met beige/zand.

Gymp communiekleding 2019

 

Communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren

Hieronder vind je een greep uit de collectie van Gymp die verkrijgbaar is bij Jeugdmode van Zeggeren. Kom voor de actuele collectie gerust een keer langs in de winkel in Roosendaal. Daar geven we graag advies over communiekleding. Elk jaar krijgen we weer nieuwe collecties binnen, dus we hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van kledij voor het communiefeest!

Bekijk hier meer communiekleding van het merk Alice Pi of Jottum of bezoek ons pagina over communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren.

snowflake snowflake snowflake snowflake