GYMP

Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je een uitgebreid aanbod Gymp communiekleding. Het merk heeft zowel voor jongens als voor meisjes spetterende en tijdloze communiekleding. De zeer exclusieve, tijdloze modellen van Gymp kleding zijn uitgevoerd in linnen en katoen en vaak verkrijgbaar in de kleuren wit en ecru, gecombineerd met poedertinten. Het grootste voordeel van de kleding is dat het onderling uitstekend te combineren is.

GYMP COMMUNIEKLEDING VOOR JONGENS EN MEISJES

Voor jongens hebben we complete communie kostuums in de collectie. Denk daarbij aan een grijs gilet met een blazer, blouses in diverse kleuren en nette broeken. De kleuren in onze collectie voor de jongens zijn met name grijs, wit, lichtblauw en donker blauw. Voor meiden hebben we mooie communie jurken van Gymp ingekocht. De jurkjes zijn voorzien van laagjes, kant en bloemen, maar zijn wel vlot en niet te tuttig. De kleuren van de communiekleding voor meisjes is wit met beige/zand.

GYMP Communiekleding 2023
GYMP Communiekleding 2023
GYMP Communiekleding 2023

COMMUNIEKLEDING BIJ JEUGDMODE VAN ZEGGEREN

Laat jouw kind de prins of prinses zijn op ieders feest. De Gymp feest- en communiecollectie is natuurlijk verkrijgbaar bij onze winkel in Roosendaal!

Kom voor de actuele collectie gerust een keer langs in de winkel. Daar geven we graag advies over communiekleding. Elk jaar krijgen we weer nieuwe collecties binnen, dus we hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van kleding voor het communiefeest!

Bekijk hier meer communiekleding van de merken IKKS en Miss Leod of bezoek ons pagina over communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren.

2023 GYMP Communiekleding.jpg
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram