IKKS
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   IKKS

IKKS

IKKS  bereikte in korte tijd grote faam met haar kinderkledinglijn in Nederland. Wist je dat de kledinglijn werd bedacht en ontworpen in het prachtige Frankrijk? De Fransen staan bekend om hun waardige en klassieke ontwerpen. Dit hebben ze dan ook goed verwerkt in hun kinderkleding. Het assortiment van IKKS varieert van klassiek tot sportief, met een franse knipoog. Het bijzonder leuke merk heeft voor ieder kind wat wils. Met dit Franse modemerk vinden zelfs de allerkleinste hun eigen identiteit.

IKKS kledingcollectie 2019

De meisjescollectie van IKKS hebben we al vanaf de allerkleinste maatjes. In de kleinste maatjes zie je dit voorjaar veel denim en navy kleur gecombineerd met lichtroze.

De iets grotere maten bevatten dit seizoen ook veel donkerblauw en denim. Naast blauw komt er ook veel rood in terug en zien we veel speelse printjes. Voor de oudere meiden zijn de kleuren iets neutraler en krijgt de collectie meer een ‘urban stijl’. Ook in deze collectie vind je veel navy, maar dan in combinatie met off-white, zwart en grijs.

De jongenskleding van IKKS is net zo gevarieerd. We zien veel blauw en grijs, maar ook leuke zomerse kleuren.

In de jongenscollectie van IKKS vind je ook een aantal overhemden en gilets: perfect voor bruiloften, de Communie of andere feestjes! Bij de meiden zijn er ook volop (gebroken) witte jurkjes die ideaal zijn voor dergelijke gelegenheden. En in combinatie met andere items uit de collectie zijn ze ook weer perfect te dragen op een ander moment. Kom langs bij Jeugdmode van Zeggeren voor de complete collectie IKKS.

IKKS 2019

IKKS kinderkleding

Bij Jeugdmode van Zeggeren uit Roosendaal kun je terecht voor de leukste IKKS kinder- en tienerkleding. Je vindt bij bij ons kleding in de winkel voor zowel jongens als meisjes. Maar ook voor de allerkleinsten hebben wij een groot assortiment aan leuke IKKS kinderkleding. Hieronder kun je een kleine selectie terugvinden van de nieuwste collectie van 2019 voor jongens en meisjes. Natuurlijk hebben wij in de winkel nog veel meer hangen. Kom dus vooral een kijkje nemen bij ons in de winkel in de Passage in Roosendaal!

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake