IKKS
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   IKKS

IKKS

New season kids

Nog altijd in het teken van de Esprits Libres, laten de IKKS kids zich deze winter meevoeren door latino vibes uit Europa en Zuid-Amerika. Maak je maar klaar voor de reis.

Urban Ralley

We zetten koers naar Italiƫ en zijn legendarische dolce vita! Onze IKKS kids amuseren zich op een toertje door de stad, in de zon op een legendarische Vespa of in de sfeer van het racecircuit.

Mexican Rock

Feestelijke onderdompeling in het hart van de traditionele en fascinerende Dia de los Muertos van Mexico. Meer fun en onder invloed van een rockstijl creƫren de IKKS Kids looks met een eigen persoonlijkheid en vinden ze inspiratie bij de excentrieke Frida Khalo en de doodshoofden.

Barocco Military

De IKKS Kids ontdekken het Mexicaans surrealisme dat inspiratie haalt in de exuberante Romeinse of Venetiaanse barokkunst die zich kenmerkt door opvallende gouden details en overdadige artistieke werken, die ze een Army-twist geven in een meer speels versierde stijl.

Shop dit mooie merk bij ons in de winkel. Het team van Jeugdmode van Zeggeren vind het super leuk je hierin te adviseren.

snowflake snowflake snowflake snowflake