IKKS
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   IKKS

IKKS

IKKS  bereikte in korte tijd grote faam met haar kinderkledinglijn in Nederland. Wist je dat de kledinglijn werd bedacht en ontworpen in het prachtige Frankrijk? De Fransen staan bekend om hun waardige en klassieke ontwerpen. Dit hebben ze dan ook goed verwerkt in hun kinderkleding. Het assortiment van IKKS varieert van klassiek tot sportief, met een franse knipoog. Het bijzonder leuke merk heeft voor ieder kind wat wils. Met dit Franse modemerk vinden zelfs de allerkleinste hun eigen identiteit.

IKKS kledingcollectie 2018-2019

De meisjescollectie van IKKS hebben we al vanaf de allerkleinste maatjes. In de kleinste maatjes zie je dit najaar veel denim en navy kleur gecombineerd met lichtroze. De najaarscollectie is geïnspireerd op Londen, dus er zijn allerlei knipogen naar de Engelse cultuur in verwerkt.

De iets grotere maatjes bevatten dit seizoen ook veel donkerblauw en bloemenprints. Ook de  marinestreep of Bretonse streep komt in de collectie terug. Naast blauw komt er ook veel rood in terug en een vleugje goud met glitter. Voor de oudere meiden zijn de kleuren iets neutraler en krijgt de collectie meer een bikerstijl. Ook in deze collectie vind je rood, navy en bloemenprints maar dan in combinatie met lichtroze, zwart en grijs.

De jongenskleding van IKKS is net zo gevarieerd. Hierin ook weer veel knipogen naar Groot-Brittannië. Met name in de kleuren: rood, navy en wit. Maar ook door elementen als de Britse vlag, marinestrepen en leeuwen.

In de jongenscollectie van IKKS vind je ook een aantal overhemden en gilets: perfect voor bruiloften, de Communie of andere feestjes! Bij de meiden zijn er ook volop (gebroken) witte jurkjes die ideaal zijn voor dergelijke gelegenheden. En in combinatie met andere items uit de collectie zijn ze ook weer perfect te dragen op een ander moment. Kom langs bij Jeugdmode van Zeggeren of Timmy Tom voor de complete collectie IKKS.

IKKS kinderkleding

Bij Jeugdmode van Zeggeren uit Roosendaal kun je terecht voor de leukste IKKS kinder- en tienerkleding. Je vindt bij bij ons kleding in de winkel voor zowel jongens als meisjes. Maar ook voor de allerkleinsten hebben wij een groot assortiment aan leuke IKKS kinderkleding. Hieronder kun je een kleine selectie terugvinden van de nieuwste collectie van 2018-2019 voor jongens en meisjes. Klik op de afbeelding om het kledingstuk beter te bekijken. Natuurlijk hebben wij in de winkel nog veel meer hangen. Kom dus vooral een kijkje nemen bij ons in de winkel in de Passage in Roosendaal!

IKKS kinderkleding

 

snowflake snowflake snowflake snowflake