Jottum
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Jottum

Jottum

Jottum is een kinderkledingmerk van Hollandse bodem vooral gericht op de meisjes tot maat 152. De collecties bestaan uit vernieuwende kleuren en materialen maar ook Jottum is ook een merk waarin de marinelook nooit weggelaten zal worden! Jottum brengt over het algemeen feestelijke kleding, waarbij een meisje zich met een Jottum jurk aan, een echte prinses zal voelen! Terwijl het jurkje ook na de feestelijke gelegenheid toch heel draagbaar blijft. Ook voor speciale Jottum communiekleding kun je jaarlijks terecht bij Jeugdmode van Zeggeren. We brengen een uitgebreide collectie.

Jottum communiekleding

Jeugdmode van Zeggeren krijgt jaarlijkse de nieuwste Jottum communiekleding binnen. De créme witte jurkjes voor meiden zijn elegant, feestelijk en bevatten prachtige details: van gehaakte lijfjes tot aan communie jurken met tulle. Hieronder zie je een greep uit de Jottum communiekleding collectie. Deze bestaat dit jaar uit A-lijn jurkjes met bloemen en kant in gebroken wit, maar ook in licht roze en wit.

Kom vooral bij ons langs om de prachtige communiejurkjes uit de nieuwe collectie communiekleding 2020 bewonderen! Ons team staat klaar om je uitgebreid te adviseren.

jottum communiekleding 2019

Communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren

Natuurlijk hebben wij nog veel meer communiekleding van Jottum en vele andere merken in onze winkel in Roosendaal.  Van de klassiekere witte communie jurk tot meer feestelijk casual: bij Jeugdmode van Zeggeren vind je het allemaal! Bekijk hier meer communiekleding van het merk Gymp of IKKS of bezoek ons pagina over communiekleding bij Jeugdmode van Zeggeren.

snowflake snowflake snowflake snowflake