Levi’s kids
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Levi’s kids

Levi’s kids

Het kledingbedrijf Levi Strauss & Co. is wereldleider als het gaat om de productie van jeans. Levi Strauss vond samen met Jacob Davis de blauwe denim jeans uit. En tot op de dag van vandaag wordt het merk Levi’s® nog steeds gelinkt aan denim. Toch is de collectie inmiddels flink uitgebreid met petten, tassen, t-shirts, sweatshirts en allerlei andere kledingstukken. Bij Jeugdmode van Zeggeren kun je terecht voor Levi’s kids. We hebben shirts en sweaters in allerlei kleuren!

Levi’s kids

Bij Jeugdmode van Zeggeren shop je tegenwoordig de supertoffe basics van Levi’s kids. We hebben kasten vol Logo Tees: de bekende t-shirt met logo van Levis. Die staan super stoer op mooi jeans met een stoer spijkerjack eroverheen. We hebben ze in gemêleerd grijs met het rode logo erop. Maar er zijn ook varianten in blauw, rood, zwart en wit.

Kom langs in de Passage in Roosendaal om onze complete collectie van Levis te bekijken. Dit is zonder twijfel het meest bijzondere winkelcentrum in de omgeving, een echt dagje uit! Je shopt zo’n tof  Levis kids shirt al voor 17,50 euro. Bij Jeugdmode van Zeggeren en Timmy Tom hebben we naast Levi’s ook heel veel andere toffe kinderkleding merken. Denk aan IKKS, Vingino, NIK&NIK en Tommy Hilfiger. Zien we je snel?
levis kids tees 2019

snowflake snowflake snowflake snowflake