Sinds drie jaar kun je bij Jeugdmode van Zeggeren in Roosendaal terecht voor de stoere jongenskleding van Lyle and Scott boys. Deze winter is het een hele fijne casual collectie met mooie basic items! Denk aan de Lyle and Scott polo in diverse kleuren. Maar ook voor een jas, trui, vest of shirt van Lyle en Scott kun je voortaan slagen in onze winkel. Hieronder vind je alvast een sneak preview. Kom langs in de winkel voor de complete collectie!

Kind in een zwarte jas van het merk Lyle & Scott dat verkocht wordt bij Jeugdmode van Zeggeren
Lyle & Scott 2022
Jongen fluistert in het oor van een andere jongen met kleding van het merk Lyle & Scott dat verkocht wordt bij Jeugdmode van Zeggeren

LYLE & SCOTT KIDS KLEDING

Het merk Lyle and Scott of Lyle & Scott is opgericht door William Lyle en Walter Scott. Zij begonnen ooit met kwalitatief ondergoed, maar waren zo succesvol dat het bedrijf al snel een grotere collectie mannenmode op de markt bracht. Inmiddels hebben ze ook een kinderkleding lijn: Lyle and Scott boys. De kids collectie van Lyle and Scott is van hoge kwaliteit. Dat is toch altijd mooi meegenomen met ravottende stoere jongens in je gezin! Met vooral mooie casual, basisitems zoals polo’s, hoodies en sweatshirts heeft dit merk wel een beetje een Amerikaanse boy next door vibe. Hun Golden Eagle logo, die op alle kledingstukken subtiel aanwezig is, benadrukt dat gevoel. Een heerlijke no nonsense kledinglijn, die onze bestaande merken in de collectie weer mooi aanvult!

LYLE AND SCOTT BOYS!

Nieuwsgierig naar de gloednieuwe collectie van Lyle and Scott? Hieronder vind je een kleine greep uit het assortiment van de nieuwste collectie van 2023. Uiteraard hebben we bij Jeugdmode van Zeggeren nog veel meer moois hangen. Kom dus vooral gezellig langs in onze winkel in de Passage in Roosendaal.

Jongen in vest met capuchon van het merk Lyle & Scott dat verkocht wordt bij Jeugdmode van Zeggeren
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram