Moscow
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Moscow

Moscow

MOSCOW een sterk merk van Nederlandse bodem

Kenmerkend voor Moscow is de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen. Er wordt veel gewerkt met cashmere, pure wol, bamboo en pima katoen, hierdoor heeft Moscow een hoog draagcomfort.

MOSCOW maakt luxe kwaliteitsstukken krachtig door de eenvoud en de vrouwelijke vormen. Vergrijsde kleuren, pastel tinten en afgewassen kwaliteiten staan centraal in de collecties, hierdoor zijn de collecties altijd goed met elkaar te combineren.

MOSCOW heeft naast haar jaarlijkse zomer- en wintercollectie ook een jassencollectie. De jassen van MOSCOW zijn inmiddels een begrip en niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De parka’s met capuchon zijn verkrijgbaar in dezelfde kleurnuances als de kledingstukken: grijs, bruin, donkerblauw en pasteltinten. De collecties van MOSCOW zijn onderling goed te combineren.

MOSCOW heeft collecties voor vrouwen, mannen en kinderen. Elke collectie bestaat uit luxe kwaliteitsstukken die krachtig zijn door haar eenvoud en kleurgebruik. Jeugdmode van Zeggeren heeft MOSCOW enkel in het najaar in haar collectie.

Moscow

snowflake snowflake snowflake snowflake