NIK&NIK
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   NIK&NIK

NIK&NIK

NIK&NIK is de kinderlijn van het Nederlands kledingmerk NIKKIE, opgericht door Nikkie Plessen. Dit toffe modelabel heeft niet alleen een complete kledinglijn voor jongens en meisjes, maar bevat ook schoenen en accessoires. Zo kun je helemaal in stijl op pad. De collectie is zo ontwikkeld dat kids er eindeloos combinaties van kunnen maken, ten slotte hebben ze hun eigen smaak en willen ze vaak zelf bepalen wat er gedragen wordt.

NIK&NIK: classics en basics met een edgy touch

NIK&NIK is een kinderkledingcollectie met een knipoog en bevat stoere statements en een edgy touch. Voor de meiden is het een wat volwassener, rebelse lijn. Niet het roze met bloemen, maar veel zwart, wit, grijs, blauw, oranje en rood met teksten.

Hetzelfde geldt voor de jongenscollectie, waarnaast blauw en grijs vooral veel groen dit seizoen veel voorkomt. De verkrijgbare kledingmaten lopen van 4 t/m 16. Dit is vergelijkbaar met 104 t/m 176. Hieronder zie je een greep uit de NIK&NIK collectie bij Jeugdmode van Zeggeren. Kom langs om het complete aanbod te bekijken en jouw favoriete items te passen.

 

snowflake snowflake snowflake snowflake