Penn en Ink N.Y.
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Penn en Ink N.Y.

Penn en Ink N.Y.

Penn en Ink N.Y. is een stijlvol merk met vrouwenkleding en straalt vooral heel veel zelfvertrouwen uit. Het merk heeft speciaal voor de kids de Penn&Ink N.Y. Joy the MUSE collectie in het leven geroepen. Een stoere lijn perfect voor kids die graag een eigen stijl willen hebben. Het is los, modern, bohémien en vol levenslust! De items uit de collectie zijn kwalitatief hoogwaardig.

Penn en Ink N.Y. voor meisjes

Met de kledingcollectie van Penn en Ink kun je ‘twinning’ de straat op met je dochter. Van de volwassen dameslijn hebben ze namelijk dezelfde items iets aangepast in kleinere maten voor meisjes. De Penn and Ink collectie voor meisjes straalt dan ook wat meer volwassenheid uit dan andere kinderkledingmerken. Hij bestaat uit neutrale kleuren en de prints zijn redelijk rustig, maar toch ook speels. Deze winter vind je er volgens de laatste fashion trends wel fijne felle kleuren in terug zoals rood, blauw en geel.

Communie jurk van Penn en Ink N.Y.

De collectie Penn&Ink N.Y. voor meisjes is ook ook fantastisch als communiekleding. De kleding zit erg fijn en en kan later ook nog stijlvol gedragen worden naar andere feestjes of gewoon naar school. We hebben diverse jurkjes in de collectie, dus ook voor een communie jurk kun je bij Penn en Ink terecht!

Twinning met je dochter? Een deel van de kledingcollectie van Penn&Ink N.Y. kun je in kinderkledingmaten voor meisjes krijgen. Mix and match met mama dus!

Penn & Ink communiekleding 2019

snowflake snowflake snowflake snowflake