Retour Jeans
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Retour Jeans

Retour Jeans

Retour Denim de Luxe of Retour Jeans is een premium kwaliteit kindercollectie voor jongens en meiden. Het is officieel een jeansmerk voor stoere en modieuze kids. Maar naast jeans hebben ze ook heel veel andere items in de kindercollectie. Denk aan rokken, jassen, broeken, T-shirts en accessoires. Alle Retour Jeans artikelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de kleinste details.

Retour Jeans kinderkleding

Retour Jeans komt met maar liefst vier kindercollecties per jaar. Daarvan zijn twee de hoofdcollecties en je hebt nog twee ‘flash’ collecties. De nieuwste collectie bevat naast denim en grijs vooral heel veel kleur en vrolijke teksten en prints. De kleuren lopen uiteen van felrood en geel tot diverse tinten groen en blauw, zoals olijfgroen en navy.

Hieronder zie je een kleine preview van de spring collectie. Kom gerust langs in onze winkel om de complete collectie te bekijken. We geven je natuurlijk ook graag advies voor je nieuwe garderobe. Misschien kom je zomaar iets shoppen of voor een speciale gelegenheid. Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je het allemaal!

snowflake snowflake snowflake snowflake