Scotch Shrunk van Scotch & Soda
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Scotch Shrunk van Scotch & Soda

Scotch Shrunk van Scotch & Soda

Bij Jeugdmode van Zeggeren in Roosendaal kun je terecht voor de leukste Scotch Shrunk kleding! De jongenscollectie van Scotch & Soda bevat heel veel sportieve details, stoere legerprints en natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de beste stoffen!

Scotch Shrunk: de jongenscollectie van Scotch & Soda

De nieuwste Scotch Shrunk collectie shop je uiteraard gewoon bij Jeugdmode van Zeggeren. In de winkel kun je verschillende items van het Scotch merk terugvinden. Denk aan toffe shirts met prints, sweaters, polo’s, jacks en jassen en nog heel veel meer! Naast jongenskleding van Scotch & Soda vind je kleding van heel veel andere merken. Denk daarbij aan kleding van Timberland, Indian Blue Jeans, NIK&NIK en nog veel meer! Kom dus vooral een kijkje nemen in de winkel om alle jongenskleding voor het nieuwe seizoen te bekijken!

Kenmerkend aan dit merk is dat ze jongenskleren maken met een mannelijke knipoog. Elk kledingstuk heeft iets echt mannelijks en stoers. Naar eigen zeggen zijn ze geïnspireerd door verschillende streetstyles uit Amerika, Engeland en Italië. En net zo stoer als papa zijn, wil toch elke jongen?

Scotch Shrunk jongenskleding online kopen

Hieronder kun je een selectie van de Shrunk collectie terugvinden. Natuurlijk hebben wij nog veel meer items verkrijgbaar in de winkel. Wil je Scotch Shrunk jongenskleding online kopen? Natuurlijk is dat ook mogelijk! Bel even naar onze winkel of neem contact met ons op via het contactformulier.

zeggeren-scotch-roosendaal

snowflake snowflake snowflake snowflake