Sproet & Sprout
U bent hier: Home   |   Onze merken   |   Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout is een heerlijk eigenwijs en stoer merk. Zij houden van imperfecties in het leven. Denk daarbij aan schattige sproeten op het gezicht van je zoon of de eigenwijze krullen van je dochter. Het merk denkt graag buiten de normale lijnen en vinden het leuk om zo nu en dan eens af te buigen van het normale. Dit kun je dan ook goed zien in de leuke kindercollecties van dit merk.

Sproet & Sprout babycollectie

De Sproet & Sprout babycollectie bevat rustige en basic kleuren. Toch steken de designs er boven uit. De schattige en leuke prints maken het verhaal. Bijzonder is dat deze tekeningen allemaal met de hand worden getekend. De slogan: ‘Life is more fun, when you put a little nonsense in it!” past dan ook helemaal perfect bij dit geweldige merk.

Kinderkleding bij Timmy Tom

Bij Timmy Tom kun je zowel voor jongens als meisjes terecht voor de leukste kinderkledingcollecties. Van leuke rompers, stoere T-shirts tot aan rokjes en jurkjes, je kun het allemaal vinden in de winkel! Op zoek naar een specifiek kledingitem van Sproet & Sprout? Bel gerust naar de winkel voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Hieronder vind je een impressie van de Sproet & Sprout collectie, kom voor de actuele collectie gezellig langs in de winkel!

zeggeren-sproetsprout-roosendaal

snowflake snowflake snowflake snowflake