Super Rebel winter 2022

SuperRebel … The Brave Brand for Kids!

Kids want to be cool. En de ouders vinden het geweldig als hun kinderen cool zijn. Met deze gedachten is SuperRebel in 2015 dit merk gestart. SuperRebel Kidsgear staat voor kwaliteit, moed en stijl en dat is ook wat zij vinden dat alle kinderen moeten uitstralen.

Super Rebel winter 2022
Super Rebel winter 2022

De firma SuperRebel wil de beste zijn en werkt dan ook alleen maar samen met top designers die de lat hoog leggen. Dat geldt niet alleen voor de designers, maar ook de kwaliteit stoffen die gebruikt worden in de collectie. Alleen op die manier kan de indentiteit van het merk en de kleding behouden blijven. Elke jaar worden er verschillende collecties gemaakt. De zogenaamde ‘ski, beach, street and sportswear collection’s. De sport en straat cultuur zijn heel belangrijk bij het ontwerpen. Natuurlijk valt er volop te combineren met de verschillende collecties onderling waardoor de kids hun eigen stijl en identiteit kunt ontwikkelen.

SuperRebel is dan ook eigenlijk geen fashionlabel, maar maakt hiermee een statement dat iedereen mag zijn zoals hij wil zijn. Wanna be a player? Join the SuperRebel Army!

Super Rebel winter 2022
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram