U bent hier: Home   |   Kinderkleding   |   De nieuwe voorjaarscollectie van IKKS straalt!
Ikks voorjaarscollectie 2019 jongens meisjes tieners

De nieuwe voorjaarscollectie van IKKS straalt!

15 maart 2019 | Kinderkleding Tienerkleding

De kledinglijn van IKKS voor volwassenen is al langer bekend in Nederland, maar ook de kinderkledinglijn maakte een snelle opmars in ons land. Wij waren er natuurlijk als de kippen bij om dit mooie merk toe te voegen aan ons assortiment. Inmiddels is IKKS bij Jeugdmode van Zeggeren één van de populairste merken. En nu shop je bij ons de nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2019 van IKKS. Wij vertellen je er graag alles over in dit blog!

Collectie IKKS 2019

Het assortiment van IKKS varieert van klassiek tot sportief, met een Frans tintje. Ook in de voorjaars- en zomercollectie 2019 van IKKS vind je de klassieke Franse invloeden terug. Toch is de kleding van IKKS van alle tijden en te dragen bij velen gelegenheden.

Het leuke aan de kleding van IKKS, is dat je helemaal matching kunt gaan met je kind. IKKS ontwerpt namelijk kleding vanaf de kleinste maatjes tot en met volwassen maten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat nou 🌞dag❓🌧🌬 Echt weer om lekker te winkelen😊 #koopzondag #newitems #ss19 #fashion #girls #boys #jeugdmodevanzeggeren #roosendaal

Een bericht gedeeld door Jeugdmode v Zeggeren Timmy-Tom (@jeugdmodevzeggeren) op

Collectie IKKS meisjes

Kinderkleding van IKKS hebben we bij Jeugdmode van Zeggeren al vanaf de kleinste maatjes. Voor de kleinste meisjes zien we deze zomer veel denim gecombineerd met lichte pastelkleuren als roze en off-white. Zelfs voor de jongste dames is de kleding van IKKS een speelse combinatie van klassiek en sportief.

Ikks voorjaarscollectie 2019 meisjes

De grotere meisjesmaten bevatten ook veel demin en andere blauw- en grijstinten. Naast blauw zien we ook andere primaire en sportieve kleuren als rood en groen. Met name op de jurkjes zijn veel speelse en zomerse elementen toegevoegd, zoals printjes van bloemen, palmbomen en fruit.

Ikks nieuwe collectie meiden tieners

Collectie IKKS jongens

De jongenskledinglijn van IKKS in 2019 is minstens zo gevarieerd als de meisjeskledinglijn. Ook jongens kunnen vanaf de kleinste tot en met tienermaten terecht bij Jeugdmode van Zeggeren voor de collectie van IKKS.

De kleinste maatjes bevatten deze zomer veel geel. Daarnaast zien we ook wat army- en grijstinten. IKKS voegt daar dit voorjaar nog wat extra stoere printjes aan toe van auto’s, cactussen en geitenkoppen. Een erg stoer en western uiterlijk dus.Ikks voorjaarscollectie 2019 jongens

Voor de wat grotere maten tot tienermaten sluit IKKS de collectie aan bij die van de meisjes. Dit wil zeggen dat ook hier veel demin- en blauwtinten te zien zijn. Daarnaast zijn er ook rode, grijze en zelfs oranje items te vinden. Net zoals bij de kleinere maten, wordt ook de kleur geel doorgevoerd bij de kinder- en tienermaten. Lekker kleurrijk dus!

Ikks nieuwe collectie jongens tieners

IKKS Wild Wild Days

We trappen dit voorjaar goed af met meteen extra voordeel als je de IKKS 2019 collectie komt shoppen bij Jeugdmode van Zeggeren. Van vrijdag 15 maart tot en met zondag 31 maart ontvang je namelijk maar liefst 20% tot 40% korting op geselecteerde items in de winkel. Nee, niet op de najaarscollectie, maar op de nieuwe zomercollectie van IKKS.

IKKS wild wild days

Alle reden dus om de nieuwe voorjaars- en zomercollectie van IKKS te komen shoppen bij Jeugdmode van Zeggeren. Onze dames staan voor jou klaar om je alles te vertellen en natuurlijk te laten zien over het merk IKKS. Zien we jou binnenkort terug in onze winkel in de Passage?

snowflake snowflake snowflake snowflake