U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Over Jeugdmode van Zeggeren
Jeugdmode van Zeggeren in Roosendaal

Over Jeugdmode van Zeggeren

2 januari 2017 | Jeugdmode van Zeggeren

Herman van Zeggeren opende in 1962 zijn eerste winkel en sindsdien zijn zijn winkels een begrip in Roosendaal. Zijn eerste winkel heette Maminette, dat vervolgens werd veranderd in Bebel. Later kwamen er uitbreidingen van zijn winkels. In dit blog lees je meer over de geschiedenis van Van Zeggeren en de verschillende kledingwinkels in Roosendaal.

Speciaal voor baby’s en kleuters opende Van Zeggeren de winkel Timmy Tom en later werd Jeugdmode van Zeggeren voor tieners geboren. Ruim 50 jaar na dato zijn deze winkels nog steeds populair. Dagelijks sluiten vele ouders, kinderen en baby’s zich aan bij de vriendenclub van Timmy Tom en Jeugdmode van Zeggeren. De winkels zijn allebei gevestigd in de Passage in Roosendaal.

Van generatie op generatie

De baby’s van toen zijn de ouders van nu. Vroeger werden ze door ons aangekleed en nu komen ze terug met hun eigen kinderen in de winkels bij van Zeggeren. We werken eigenlijk allemaal al langer dan 30 jaar als vast en hecht team. Zo doen Ria en Jose samen Timmy Tom en Marcelle en Bernadette draaien samen Jeugdmode van Zeggeren. Zestien jaar geleden nam Bernadette Jeugdmode van Zeggeren over en sinds 6 jaar doet ze ook Timmy Tom. Herman van Zeggeren had inmiddels de leeftijd bereikt dat hij ging stoppen met werken.

Jeugdmode van zeggeren

De kracht van Timmy Tom en Jeugdmode van Zeggeren in Roosendaal

De klanten van Jeugdmode van Zeggeren blijven trouw aan merken en komen daarom regelmatig terug in de winkels. Het hechte team van Jeugdmode van Zeggeren kent daarom de klanten ook goed. Bovendien heeft het team jarenlang ervaring opgebouwd en heeft daarom een behoorlijke dosis merkenkennis. Jeugdmode van Zeggeren stemt de collectie af op een zo breed mogelijk publiek. Dat is de kracht van Timmy Tom en Jeugdmode van Zeggeren.

Van babykleding tot jeugdmode

Aanstaande ouders beginnen bij Timmy Tom voor mooie, stoere en modieuze babykleertjes en accessoires. Tegen de tijd dat de kinderen hun eigen kledingstijl gaan ontwikkelen, komt Jeugdmode van Zeggeren om de hoek kijken. Deze winkel zit twee deuren verder dan Timmy Tom, ideaal! Zowel voor jongens als meiden heeft Jeugdmode van Zeggeren een ruime collectie moderne, trendy, sportieve en stoere kleding in onze winkel.

Feestcollectie voor communies en trouwerijen

Vanaf de tweede week van januari hangt de feestcollectie voor de communie en bruidskinderen weer in de winkel. Zo kunnen ouders en hun kids bij ons terecht voor mooie merken als Gymp, Jottum, Rita en Alice Pi. Jeugdmode van Zeggeren kleedt in die periode van top tot teen aan. Door de vele jaren ervaring komen gezinnen uit de wijde omgeving naar de winkel toe om hun kinderen tijdens de communie of bruiloft te kunnen laten schitteren. Jeugdmode van Zeggeren adviseert en combineert om iedere klant blij, enthousiast en met volop zelfvertrouwen de winkel te laten verlaten. Dat is misschien wel het allerleukste aan ons werk.

snowflake snowflake snowflake snowflake