U bent hier: Home   |   Over ons   |   Passage Roosendaal

Passage Roosendaal

Jeugdmode van Zeggeren vind je in de Passage in Roosendaal. Dit overdekte winkelcentrum is gelegen midden in het centrum van Roosendaal en is het hart van de binnenstad tussen de historische Raadhuisstraat en de Nieuwe Markt.

Shoppen in de Passage

De Passage heeft een aantal jaar geleden een flinke renovatie ondergaan. Wanneer je nu door de winkelgangen loopt waan je je even in Venetië. De natuurstenen vloeren met mozaïek, de hardhouten winkelpuien, de prachtige smeedijzeren hekwerken, mooie schilderwerken en de grote lichtkoepel in het midden zorgen ervoor dat shoppen een echte beleving is. Doordat het winkelcentrum overdekt is kun je er ook gewoon terecht als het weer even wat minder is.

Live-orkest

Een van de blikvangers in het overdekte shoppingcenter is het live-orkest boven het terras vlakbij Jeugdmode van Zeggeren. Regelmatig zie je hier dan ook toeristen, maar ook gewoon mensen uit de buurt even stilstaan om het bijzondere schouwspel te aanschouwen en natuurlijk te fotograferen. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken dus!

Altijd iets te beleven

Regelmatig worden er in de Passage in Roosendaal leuke activiteiten georganiseerd. Zo is het zeker de moeite waard om bijvoorbeeld in de kerstperiode door het winkelcentrum te lopen. Het sprookjesachtige kerstdecor is werkelijk een prachtige belevenis! Maar ook in de zomer is het natuurlijk de moeite waard om eens langs te komen en te genieten van al het moois!

Zien we jou ook binnenkort bij Jeugdmode van Zeggeren in de Passage in Roosendaal?

snowflake snowflake snowflake snowflake