U bent hier: Home   |   Jeugdmode van Zeggeren   |   Sneak preview: de mega metamorfose van Jeugdmode van Zeggeren

Sneak preview: de mega metamorfose van Jeugdmode van Zeggeren

26 juni 2017 | Jeugdmode van Zeggeren

De afgelopen weken heb je al kunnen genieten van wekelijks oplopende kortingen bij Jeugdmode van Zeggeren. Op vrijdag 23 en 30 juni loopt de verbouwingskorting nog op tot 60 en 70%! Dat heeft natuurlijk een hele leuke reden: op 4 juli gaat Jeugdmode van Zeggeren tijdelijk verhuizen voor een mega metamorfose. We willen natuurlijk niet alles verklappen, maar Bernadette geeft alvast een sneak preview van de nieuwe winkel.

Ons nieuwe adres vanaf 4 juli

Op 31 juni, 1 en 2 juli kun je bij Jeugdmode van Zeggeren shoppen met maar liefst 70% korting. Op maandag 3 juli gaat de winkel dan dicht voor verhuizing en vanaf 4 juli is Jeugdmode van Zeggeren tijdelijk te vinden in het oude pand van Bert Viel, in de vertrouwde Passage op nummer 2.

Omdat er in dit pand genoeg ruimte is, verhuist Timmy Tom tijdelijk mee. Daar hebben in de afgelopen jaren (gelukkig) zo veel kindervoetjes over de vloer gelopen, dat deze ook meteen opknapbeurt krijgt.

Sneak preview

De klok op de vloer, de rode accenten en ons rood-wit-blauwe logo. Voor de vaste klanten een feest van herkenning! Toch gaat dit allemaal veranderen, zélfs het logo. Het uitgebreide assortiment kleding en ons fijne team en service kun je straks wel weer verwachten in de nieuwe winkel. Gewoon net even in een compleet ander jasje!

De afgelopen maanden hebben we veel winkels en beurzen bezocht om de nieuwste trends op interieurgebied te ontdekken. We verkopen eigentijdse kleding en willen dus ook graag een eigentijdse winkel die aan de laatste trends voldoet.

De winkel krijgt een industriële look and feel, waarin we veel leuke verrassingselementen hebben toegevoegd. Hierdoor krijgt het pand een meer volwassen uitstraling, maar door de grappige details creëren we wel een sfeer die ook goed bij de jeugd past. Eigenlijk wat je nu ook een beetje ziet op het gebied van kinderkamer trends: volwassener met een knipoog.

In het nieuwe interieur komen verschillende materialen terug zoals hout, staal en tegens met leuke accenten. Bekijk het moodboard:

Sneak preview verbouwing

 

Sneak preview interieur

Sneak preview interieur

 

Sneak preview interieur

snowflake snowflake snowflake snowflake