Wegens alle drukte rondom onze communie collectie zijn we dringend op zoek naar een nieuwe collega. Het is natuurlijk super leuk om samen met alle communicantjes de voor hen meest geweldige jurk of pak te kiezen. Naast communie- en feestkleding hebben we ook veel mooie exclusieve kinderkledingmerken voor zowel jongens als meisjes in de winkel hangen.

Wij bieden onze nieuwe collega een zeer zelfstandige baan met veel vrijheid waar eigen initiatieven erg gestimuleerd en gewaardeerd worden. Ervaring in de retail en/of ervaring met kinderen is heel tof. Een positieve enthousiaste uitstraling en leergierigheid vinden wij binnen ons kleine verkoopteam ook erg belangrijk. Wij zoeken echt iemand waar we van op aan kunnen en die samen met ons wil bouwen om Jeugdmode van Zeggeren 100 jaar te laten worden. Ook serieuze doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Kun je al heel snel beginnen en heb je geen bezwaar om ook in de weekenden te werken, stuur ons dan zo snel als mogelijk je cv, motivatie en recente foto toe naar Bernadette Stoop info@jeugdmodevanzeggeren.nl. Wij zoeken een fulltime en een parttime collega.

Tekst op de balie bij Jeugdmode van Zeggeren
Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram