U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Stoere communie kleding voor jongens
Communiekleding 2020

Stoere communie kleding voor jongens

14 januari 2020 | Communiekleding

Naast super feestelijke communie en lentefeest jurken voor meiden, hebben we ook stoere en sportieve outfits voor jongens.

My sister is maybe a princess, but I am a super hero!

Foto uit de collectie van Red&Blu

Wij hebben toffe outfits ingekocht van o.a. de merken Red&Blu en Gymp. De jongens worden een echte gentleman met jasjes en giletjes van deze merken. Stoer gecombineerd met een jeans of een korte broek. Een paar sneakers eronder en zijn outfit is klaar om er fantastisch uit te zien tijdens het communie of lentefeest. De kleuren wit, grijs, licht blauw en donkerblauw zie je dit seizoen veel terug. Het zijn allemaal neutrale en frisse kleuren die na het feest nog heel goed te combineren en door te dragen zijn.

Life is a party! Dress for it.

Ook voor de meiden hebben we verschillende merken en items ingekocht. Onze favorieten zijn de jurken van Gymp en Miss Leod. Echte eyecatchers waar je kind er sjiek en fancy mee uit ziet.

Foto’s uit de collectie van Gymp

Natuurlijk hebben wij ook nog andere toffe merken in ons assortiment zoals Baker Bridge/ CKS, Diamante Blu, IKKS, Jottum, Red&Blu en RTB Rita/Red Limit. Stuk voor stuk merken met een eigentijdse uitstraling.

Miss Leod is een merk voor echte meisjes

Wanneer je een echt meidenlabel zoekt, ben je bij Miss Leod aan het goede adres. Het is een erg populair communiekleding merk bij Jeugdmode van Zeggeren. Niet in de laatste plaats door de frisse en fleurige tinten van de collectie communiekleding 2020. We zien vooral leuke en nette jurkjes in de kleuren wit en beige. Daarnaast heeft Miss Leod verschillende bloemprintjes verwerkt in haar communiejurken.

Foto uit de collectie van Miss Leod

Ben je nog op zoek naar leuke communiekleding of lentefeest kleding voor jongens en meisjes? Het team van Jeugdmode van Zeggeren steekt ieder jaar weer honderden kids in een toffe communie outfit. We hebben nu volop keus, dus kom snel bij ons langs. We helpen je graag.

Lees alles over onze communiekleding 2020 collectie op de speciale pagina!

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

snowflake snowflake snowflake snowflake