U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   It’s time to sparkle!
Communiekleding 2020

It’s time to sparkle!

8 januari 2020 | Communiekleding

Vanaf nu hebben we de Communie en Lentefeest collectie in de winkel hangen.

In het voorjaar hebben er weer veel van onze klantjes hun Communie of Lentefeest. Andere kinderen zijn uitgenodigd voor een bruiloft of een partijtje. Bij Jeugdmode van Zeggeren vind je voor deze gelegenheden de perfecte outfit. Wij hebben een hele mooie collectie ingekocht. Van echt prinsessenjurken tot casual chic voor de meisjes. En van een jasje dasje tot sportief netjes voor de jongens. De kleuren die je in 2020 veel ziet zijn wit, ecru, licht roze, licht blauw en donkerblauw. Het zijn allemaal neutrale en frisse kleuren die na het feest nog heel goed te combineren en door te dragen zijn.

Communiekleding 2020 meisjes

De communie en lentefeest merken bij Jeugdmode van Zeggeren

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende merken en items. Het assortiment bestaat uit Baker Bridge/ CKS, Diamante Blu, Gymp, IKKS, Jottum, Red&Blu, RTB Rita/red Limit en Miss Leod. Stuk voor stuk merken met een eigentijdse uitstraling.

Eén van onze meest verkochte merken is Gymp.

Gymp is een modelabel voor jongens en meisjes die spetterende en feestelijke communiekleding heeft. De zeer exclusieve en tijdloze modellen van Gymp kleding zijn uitgevoerd in linnen en katoen en verkrijgbaar in de kleuren wit en ecru, gecombineerd met poedertinten. Het grootse voordeel van de kleding is dat het onderling uitstekend te combineren is. Voor jongens hebben we complete kostuums in de collectie. Voor de meisjes hebben we mooie communiejurken uitgezocht voorzien van laagjes, kant en bloemen.

Communiekleding 2020

Let them shine!

Laat ook jouw kind stralen op het feest! Er is heel veel keuze verkrijgbaar bij Jeugdmode van Zeggeren. Kom gewoon een kijkje nemen in onze winkel. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kleding voor communie en lentefeesten en geven je graag advies op maat.

Zo hebben we zojuist Kayne aangekleed voor zijn communiefeest. Hij is super blij met zijn nieuwe outfit voor de grote dag.

Bekijk ook de merken Gymp, Miss Leod en Red&Blu op onze website.

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

snowflake snowflake snowflake snowflake