U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   Wat is het modebeeld deze zomer?
Fashion zomer 2021 Jeugdmode van Zeggeren

Wat is het modebeeld deze zomer?

27 april 2021 | Communiekleding Jeugdmode van Zeggeren Kinderkleding Tienerkleding

Vanaf woensdag 28 maart kun je “gewoon” weer bij ons binnenlopen!

Natuurlijk houden we de RIVM-regels wel in acht. We mogen maximaal 6 volwassen mensen binnen toelaten. Zijn er 6 mensen binnen dan kun je buiten in onze overdekte passage even wachten of toch een afspraak maken, zodat je later op het door jouw gewenste tijdstip zo de winkel in kan lopen. Ook kun je bij ons nog steeds een personal shopping afspraak maken. Na sluitingstijd ontvangen we jou alleen in de winkel en kunnen we je optimaal adviseren en meehelpen jouw perfecte outfit te vinden.

Bel voor een afspraak op 0165 – 53 58 93 of 06 – 21 55 81 55.

Let wel er is geen enkele koop verplichting aan een afspraak. We vinden het sowieso al leuk dat je naar onze winkel komt en de nieuwe lente/zomer collectie komt bekijken. Voel je dus vrij om gezellig bij ons langs te komen.

 

Calvin Klein; een wereldwijd Lifestylemerk

Dit Amerikaans modemerk hebben we al verschillende jaren in onze collectie. Het staat voor gewaagd, vooruitstrevend en gaat voor minimalistisch. Dat betekent dat je bij dit merk veel mooie en opvallende items kunt vinden zonder veel glitter en glamour, maar juist stoer en draagbaar. We hebben ook voor dit seizoen een super toffe collectie voor jou weten in te kopen. Je vindt bij ons van Calvin Klein mooie shirts, polo’s, sweaters en jassen in de kleuren turquoise, wit, legergroen en donkerblauw. Er zit altijd iets van je gading bij. Kom kijken!

 

Calvin Klein 2021

 

Heerlijk we hebben “meivakantie!

 Het lenteweer is nu echt aangebroken en dan hebben we ook nog eens vakantie. Een mooi moment om de kasten weer eens uit te mesten en nieuwe mode items te kopen om je kleding kast weer aan te vullen. Wij hebben op dit moment heel veel leuke zomerkleding in onze winkel hangen. Je kunt vanaf woensdag 28 april gewoon weer langs komen of je maakt vooraf een afspraak. Ook kun je ons op social media volgen. Dagelijks posten we daar items van onze nieuwe collectie op. Zie je er iets van je gading bij. Bel of app ons gerust om te checken of we je maat nog op voorraad hebben.

 

Opruimen kledingkast

 

Wat is het modebeeld deze zomer?

We zien deze zomer veel donkerblauw terugkomen voor zowel jongens als meiden. Naast donkerblauw, zie je ook veel fellere blauw tinten en zomerkleuren zoals oranje en geel. Stoffen voor de bloesjes, broeken en jurken voor de meiden zijn vaak voorzien van een leuke zomerse print. Rokjes, shirts en broeken met flair pijpen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Voor de jongens blijven jeans, poloshirts en hoodies het modebeeld bepalen.

Onze top merken zoals IKKS, Looxs Revolution, Tommy Hilfiger, Malelions en NIK&NIK springen daar ook allemaal op in.

 

Mode zomer 2021 Jeugdmode van Zeggeren

We hebben de eerste Communiefeestjes al gehad, maar er komen er nog velen aan.

 Gelukkig hebben we ook dit jaar weer heel veel Communiekanten blij kunnen maken met een mooi pak of jurk voor hun grote dag. Er zijn al verschillende gemeenten in en om Roosendaal geweest waar het Communiefeest al heeft plaats gevonden. We weten ook dat er nog veel kerken zijn waar het Communiefeest is uitgesteld tot september.

Geen nood! Ook voor deze kinderen hebben we nog heel veel leuke Communie kleding van bijvoorbeeld Miss Leod en Gymp in onze winkel hangen. In deze outfits lopen de meisjes als echte dametjes door de kerk te pronken op hun Communiedag. Voor de jongens hebben we naast Gymp nog leuke en stoere kleding van Red&Blu, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en IKKS. Vaak door merken te combineren kunnen we samen met de Communiekant een outfit samenstellen waarmee hij er eigentijds en uniek uit komt te zien op zijn grote dag.

 

Communie 2021

 

Er zijn weer volop nieuwe mode items bij Jeugdmode van Zeggern te koop. Het is echt leuk om weer eens bij ons in de winkel te snuffelen en juist dat te vinden wat je nog mist in je kleding kast. Kom gezellig langs of maak een afspraak, zodat je zeker weet dat je de ruimte hebt en wij jou de volledige aandacht kunnen geven.

Blijf in ieder geval de plaatselijke ondernemers steunen en steun Jeugdmode van Zeggeren!”

Wij wensen je alvast veel shop plezier toe en natuurlijk nog een fijne vakantie!

Bernadette en team

0165 – 535 893 of 06 – 21 55 81 55

info@jeugdmodevanzeggeren.nl

 

 

snowflake snowflake snowflake snowflake