U bent hier: Home   |   Communiekleding   |   We blinken uit met onze nieuwe Communiecollectie!
Communiekleding 2021

We blinken uit met onze nieuwe Communiecollectie!

29 januari 2021 | Communiekleding

De gehele collectie is nu binnen en we staan te popelen om hem jullie te laten zien. Zoals jullie kunnen begrijpen, starten we echter wat later op dan normaal. Wel kunnen we jullie zeggen dat er zeker geen reden tot paniek is. We hebben de gehele collectie binnen en hij is werkelijk fantastisch dit jaar.

Er zijn al veel mensen die een afspraak bij ons hebben gemaakt. Om ook voor jou alle tijd te nemen, stellen we je voor om dit ook te doen, zodat we vanaf 10 februari je met open armen kunnen ontvangen. Je kunt zo in alle rust bij ons de mooiste Communie outfits passen en de jurk of jouw pak kiezen die je op het lijf geschreven is.

Je kunt alvast een shop afspraak maken op 0165 – 53 58 93

Voor jongens draait het dit Communiefeest om stoer, maar met een dikke knipoog naar hip en stylish.

We hebben mooie kostuums ingekocht. Met een paar toffe sneakers er onder maakt het geheel stoer en fris. Ook kan er volop gecombineerd worden. Een hippe broek en blouse met een klassieker jasje en je ziet eruit als een plaatje. Een stoer blik van onze Communiekant erboven en de foto’s kunnen niet meer stuk.

Voor de jongens hebben we de merken o.a. GYMP, Red&BLu, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, IKKS en Vingino ingekocht. Ieder merk heeft zijn eigen stijl en dat maakt het kiezen zo moeilijk. Werkelijk alles is onderling te combineren met elkaar!

Communiekleding jongens 2021

GYMP maakt het feest af!

Deze kleding is speciaal ontworpen voor speciale gelegenheden zoals de Communie, het Lentefeest of een huwelijk. Wij weten zeker dat je bent verkocht als je deze collectie ziet. Gymp heeft gekozen om dit jaar traditionele kleuren te gebruiken. Donker en licht blauw, beige, wit en wat zachtere tinten komen in hun collectie veel terug. Dat maakt het combineren makkelijk en hierdoor is de outfit vaak ook na het grote feest nog goed te dragen. Gymp ontwerpt kleding voor zowel jongens als meisjes.

Gump feestkleding 2021

Voor meisjes kochten we voor het Communiefeest in 2021 geweldige kleding items in van o.a. Miss. Leod, Lui & Lei, Gymp en Rtb Rita. Hierover meer in onze volgende blog. Natuurlijk kun je ook op onze website kijken. www.jeugdmodevanzeggeren.nl

Van combineren word je blij!

Natuurlijk kun je kiezen voor één merk, maar hoe leuk is het om je eigen stijl te creëren en lekker te combineren met alles wat we in de winkel hebben. Hieronder een aantal voorbeelden van toffe jongens en meiden outfit.

Communiekleding 2021 Jeugdmode van Zeggeren

 

Kortom ook in 2021 is de Communiecollectie weer geweldig te noemen met heel veel verfrissende details en moderne items. We zien je graag in onze winkel om je de gehele Communiecollectie te laten zien. We kunnen niet wachten!

Bel alvast voor een shop afspraak. Vanaf 10 februari plannen we afspraken in.

0165 – 53 58 93.

www.jeugdmodevanzeggeren.nl

 

snowflake snowflake snowflake snowflake